Draftia ennen nähtiin myös aivan käsittämättömältä kuulostanut blockbuster treidi, kun Chicagon, Scotty Bowmanin poika Stan Bowman kauppasi Artemi Panarinin Columbukseen vaihdossa entiseen Chicago hyökkääjään Brandon Saadiin, Anton Forsbergiin ja 2018 viiden kierroksen pickiin. Panarinin mukana Columbukseen lähtivät myös Motte ja kuuden kierroksen varaus.

Kauppa tuntuu edelleen todella yllättävältä ja erityisesti chicago kannattajat ympäri maailmaa ovat olleet mykistyineitä suositun Panarinin poistumisesta. Mestari Chicago saa nyt tulla toimeen ilman suosittua, sympaattista Louis Vuitton maalitykkiään. Saadilla on pidemmälle asti ulottuva ja allekirjoitettu sopimus, joten ehkä Bowman ajatteli pitkällä tähtäimellä, mutta kauppa tuntuu silti melkoisen vahvasti bourbonin alaisuudessa tehdyltä.

Uskoisin, että coach John Tortorella, joka valittiin vuoden valmentajaksi, odottaa jo alkavan kauden alkua päästessään hyökkään Panarin hihassaan.

Lisääkin Treidejä putoili – Philadelphian Schenn vaihdettiin Bluesin Lehterään

Muita kauppojakin nähtiin, kun Philadelphia kauppasi jälleen mahtavan kauden pelanneen Brayden Schennin (eniten ylivoimamaaleja liigassa) St.Louisiin, vaihdossa Jori Lehterään ja kahteen varausvuoroon. Toinen oli 27th tästä draftista ja toinen tulevaisuuden picki. Tässä St.Louis teki erinomaisen kaupan paikatessaan juuri menettämäänsä Perronia, Schenn on vieläkin parempi pelaaja kuin Perron ja saattaa olla Bluesissakin erikoismies ylivoimilla. Philadelphia heikkeni selkeästi, eikä Jori Lehterästä ole millään esimerkiksi Pierre-Edouard Bellemaren paikkaajaksi, joka on aivan ylivoimainen kahden suunnan pelaaja ja keskushyökkääjä. Philadelphialle sopii odottaa erittäin heikkoa kautta 2017-18. Lehterästä ei Philadelphian pelastajaksi tai edes Bellemaren paikkaajaksi ole.

Derek Stepan ja Antti Raanta siirtyivät myös Arizonaan ennen draftin alkua, toiseen suuntaan Nykiin matkaavat niin Anthony DeAngelo, kuin 7 overall pick 2017 draftissa. Omalla vuorollaanhan Rangers varasi siis Lias Anderssonin.

Tällaisia suurkauppoja siis juhannukseen. Chicagon kannattajille toivotamme mahdollisimman leppoisia toipumishetkiä Panarin kauppaa ajatellen. Seuraavaa auringonnousua odotellen.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *