John Tortorellan aurinko paistaa edelleen runkosarjassa. Päävalmentaja Columbuksessa on saanut Jarmo Kekäläisen manageroiman joukkueen lentoon jälleen kerran, kun pelataan runkosarjaa. Pudotuspeleissä jää nähtäväksi, mihin Tortorellan columbuksen panos riittää. Joukkue taistelee illasta toiseen ja on erinomaisesti organisoitu joukkue. Tänään Columbus pelasi New Jersey Devilsin vieraana ja hyvin pelasikin. Upeaa kautta toipumisestaan asti pelannut Brian Boyle ja Marcus Johansson veivät terävän pirullisen Devilsin jo 0-2 johtoon 1.erässä, mutta Tortorellan Columbus ei lopettanut pelaamistaan tänäänkään.

Toisessa erässä Jackets iski. Artemi Panarinin esitöistä joukkue iski kolme maalia 2.erään ja siirtyi jo johtoonkin, kunnesta Coleman tasoitti pelin jälleen 3-3. Viimeisessä erässä kuitenkin paljon Tortorellan arvostelemana ja kannustama Wennberg vei Jacketsin 3-4 johtoon ja loppulukemat 3-5 viimeisteli huippupuolustaja Zach Werenski. Artemi Panarin, Chicagosta Kekäläisen haalima huippuhyökkääjä oli mukana kaikissa viidessä Columbuksen maaleissa, saalistaen tehot 0+5 tänään. Se on kovanluokan näyttö huippuhyökkääjältä ja miellyttää taatusti myös valmentaja Tortorellan aivonystyröitä. Panarin oli kentän paras pelaaja tänään ja alati vaarallinen. Tuleviin otteleluihin onkin helppo ennustaa Panarinin kohdalle onnistumisia ja lisävoittoja Columbukselle. Niin vaarallinen oli Panarinin ketju tänään illan ottelussa. Columbus kääri siis tänään pisteet kotiin loppunumeroin 3-5.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *