Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Championshipin viikkokierros jatkuu keskiviikkona kuudella ottelulla. Suurin mielenkiinto kohdistuu Villa Parkille, jonne saapuu laadukas vierailija.

Kotijoukkue Aston Villa on aloittanut kauden tuloksellisesti hyvin. Villa kaatoi avauskierroksilla Hullin vieraissa 1-3 ja Wiganin yliaikamaalilla 3-2. Viikonloppuna Steve Brucen joukoille joukkueelle tarjottiin voittoa myös Ipswichin vieraana, mutta tuloksena oli tasapeli miesylivoimasta huolimatta.

Villa on materiaaliltaan yksi sarjan voittajasuosikkeja. Joukkueen vahvuuksiin ei kuitenkaan kuulu otteluiden hallitseminen, kuten Ipswich-matsi hyvin osoitti. Tämä aiheuttaa ongelmia vielä monissa peleissä, joissa vastustaja ryhmittyy syvälle puolustusasemiin.

Brentford on tyyliltään täysi vastakohta, sillä joukkue pelaa näyttävää pallonhallintafutista. Bees on ollut vuosi toisensa jälkeen tyrkyllä playoffs-vaiheeseen ja Valioliigan kärkisijoille, mutta joukkueen taso ei aivan riitä Valioliiganousuun.

Tällä kaudella odotukset ovat jälleen top 10 -sijoilla, ja alku ainakin lupaa hyvää. Brentford on kaatanut Rotherhamin 5-1 ja Sheffield Wedsin 2-0. Välissä joukkue haki vieraspisteen kovan Stoken kotiluolasta. Kuten tyyliin sopii, Brentford on hallinnut otteluitaan selvästi.

Villa ja Brentford ovat lähtökohtaisesti suht tasainen kaksikko. Vieraiden pelityyli sopinee mainiosti Villalle, joka pääsee kyttäilemään nyt suosiolla vastaiskuja. Vedonlyöntimarkkina aliarvioi Aston Villan mahdollisuuksia, joten peleihin saadaan todella maistuva Villa DNB Unibetilta kertoimella 1,85 (todennäköisyysarvio 63%). Myös Coolbetin suora voitto kertoimella 2,62 kelpaa erinomaisesti.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!