KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantai-illan Championship-kamppailussa kohtaavat Valioliigaan haluava Aston Villa sekä keskikastiin jämähtänyt Leeds. Vierasjoukkueelle on luvassa hikinen ilta.

Kotijoukkue Aston Villa otti tiistaina yhden tämän kauden tärkeimmistä voitoistaan. Villa kaatoi sarjassa toisena olevan Cardiffin 1-0 Jack Grealishin huikean hienolla 85 min. volleymaalilla. Voitto pitää Villan yhä mukana taistelussa suorasta nousupaikasta, sillä eroa on kovakuntoiseen Fulhamiin viisi pistettä.

Tiistain pistepotti oli myös henkisesti tärkeä voitto. Lauantaina Villa hävisi yllättäen Norwichin vieraana 3-1, eikä joukkue ole ollut aivan terävimmillään viime aikoina. Villa Parkilla se on ollut jäätävän kova läpi kauden, ja 13-6-2 saldo on sarjakärki Wolvesin jälkeen Championshipin paras.

Vierasjoukkue Leedsin kausi on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Joukkue ehti vaihtaa keväällä myös kertaalleen manageria, mutta sesonki tulee päättymään tylsään keskikastin sijoitukseen. LUFC:n pelivire on viime aikoina myös heijastellut panoksetonta sarjasijoitusta. Joukkue on voittanut vain yhden kahdeksasta edellisestä liigaottelusta, ja hävisi viikolla Prestonin vieraana 3-1.

Mikä tahansa muu tulos kuin kotivoitto olisi suuri yllätys. Vierasjoukkue Leeds pelaa ilman panosta, on heikossa pelivireessä ja kärsii myös poissaoloista. Vastassa sillä on vieraskentällä yksi Championshipin parhaista joukkueista, joka on myös motivoitunut sataprosenttisesti.

tarjoaa Aston Villan voitosta markkinoiden korkeinta 1,55 kerrointa (todennäköisyysarvio 71%). Kotivoitto Villa Parkilla on myös mainio apukohde myös viikonlopun triplaukseen. Voit myös vaihtoehtoisesti pelata Villa -1 tai -1,5 tasoitusvedon.

Kuva: Ian Wilson from London, England (Villa Park) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *