Aleksander Barkov pelasi huikean ottelun yöllä suomen aikaa pitäen Floridan playoff-kannassa. Rangaistuslaukausmaali oli jälleen kertakaikkisen mahtava osoitus miehen eliittitaidoista. Tämä rankkari kannattaa nähdä, uudelleen ja uudelleen.

Florida oli vaikeuksissa itse ottelussa, sillä Carolina pelasi totutusti viimeiseen mieheen. Ottelu eteni 2-2 tilanteessa jatkoajan jälkeen rangaistuslaukauskisaan, jonka rangaistuslaukaus spesialisti Barkov ja Huberdeau ratkaisivat lopulta Floridalle. Myös Cam Ward teki järisyttävän kovan torjunnan Trotchekin rankkariin aivan maaliviivalta. Pisteet ovat tiukassa ja Panthersille tämä maistuu. Loukkaantumisista tärkeimmät pelaajansa kehiin saanut Florida pelaa hyvällä itseluottamuksella ja taistelee playoffpaikasta täysin siemauksin.

https://www.youtube.com/watch?v=DyWC7jgZSpc

Bostonin voittaessa oman ottelunsa taistelu playoffpaikoista jatkuu äärimmäisen kiivaana. Nähtäväksi jää mitä tapahtuu trade deadlinellä, sillä Floridakin saattaa jonkinlaisen peliliikkeen Tom Rowen manageroimana vielä tehdä.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *