Taistelussa playoffpaikoista nähtiin kenties Floridan osalta kauden ratkaiseva tappio paikalliskohtaamisessa Tampa Bayta vastaan, sillä suomalaisten Barkovin ja Jussi Jokisen kohdalla taistelu päättyi jälleen kerran kirvelevään viime minuuttien tappioon. Jaromir ”Kehäkettu” Jagrin ja Mark Pysykin viedessä Panthers jo 2-0 johtoon 1.erässä, tuli Tampa Bayn kokenut joukkue ohi jälleen kerran. Vain pari minuuttia ennen loppua onnistui Ondrej Palatin ohittaa edelleen Floridan maalilla jatkava James Reimer. Tampa Bay on kuin kenenkään huomaamatta noussut mukaan pudotuspelitaistoon, sillä ilman Stamkosia ja monia muita avainpelaajiaan pitkin kautta pelanneen joukkueen tekeminen maksaa tällä hetkellä palkintoa. Pelaajien nimiä selkään katsomatta on Cooperin porukka tehnyt mahtavaa työtä loppukautta kohden. Bishopin ja Filppulan sekä Boylen pois kaupannut Tampa ei ole luovuttanut, päinvastoin. Se on vain muutaman pisteen päässä pudotuspelipaikasta.

Floridalle ottelu sisälsi myös toisenlaista jobin postia. Puolustaja Aaron Ekblad koko jälleen kovia. Taklaustilanteen jälkeen hänen päänsä osui taas kerran laitaan pahannäköisesti ja nyt jää nähtäväksi kuinka kauan avainpelaaja joutuu olemaan sivussa tällä kertaa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kuin Ekblad on nuoresta iästään huolimatta loukannut päätään ja aivotärähdysten määrä alkaa olla jo huolestuttava. Toivotaan kaverille pikaista paranemista ja pitkää peli-ikää.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!