KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan La Ligassa pelataan lauantaina perinteinen Baskimaan derby Real Sociedadin ja Athletic Bilbaon välillä. Luvassa on kuuma ja runsasmaalinen ottelu.

Kotijoukkue Real Sociedadin kausi tulee päättymään suurella todennäköisyydellä keskikastiin ja Eurocup-paikkojen ulkopuolelle. La Real on ollut viime viikot mainiossa iskussa, mutta viime sunnuntain luokaton esitys Malagan vieraana oli kova isku Eurohaaveille. Joukkue sijoittui viime kaudella sarjassa kuudenneksi, joten tämä kausi on ollut toistaiseksi pettymys.

La Real on ollut kotonaan todella runsasmaalinen joukkue. Peräti yhdeksän edellistä ottelua Anoetalla ovat päättyneet yli 2,5 maalin tuloksiin. Kahdessa edellisessä kotimatsissa Real on latonut kahdeksan maalia vastustajien verkkoon.

Vierasjoukkue Athletic on sarjassa pari sijaa alempana. Bilbaon ylpeys on pelannut heikon kauden, ja joukkue on tuskaillut maalinteko-ongelmien kanssa etenkin reissupeleissään. Maanantaina joukkue hävisi rumasti Levantelle maalein 1-3, eikä Bilbao ole pitänyt nollapeliä kuin kerran yhdentoista sarjakierroksen aikana.

Kyseessä on Baskimaan derby, joten ottelu motivoi taatusti kummankin joukkueen 110-prosenttisesti. Paras pelivalinta on ehdottomasti yli 2,5 maalin tulos kertoimella 1,95 Pinnaclelta (todennäköisyysarvio 58%). Real Sociedadin kotiottelut ovat viikosta toiseen todella runsasmaalisia, ja vastustaja Bilbaon takalinjat eivät ole missään nimessä erityisen tiiviissä kunnossa. Kummallakaan joukkueella ei ole suurempia kokoonpano-ongelmia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!