KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Birmingham ja Norwich ottavat mittaa toisistaan Englannin Championshipin avauskierroksella. Ottelussa nähdään toivottavasti suomalaisväriä, sillä Teemu Pukki siirtyi kesällä Norwichin paitaan.

Kotijoukkue Birmingham on ollut parin viime kauden ajan valtava pettymys. Seuraan on pumpattu rahaa sekä uusia pelaajia todella paljon, mutta tulokset ovat olleet katastrofaalisia. Päävalmentajia on tullut ja mennyt. Viime keväänä joukkue säilyi vaivoin sarjassa Garry Monkin manageroimana.

Entinen Swansea-toppari Monk jatkaa Birminghamin ohjaimissa, ja hän tuo rutkasti uskottavuutta joukkueeseen. Tänä kesänä siirtopolitiikka on ollut huomattavasti fiksumpaa, ja Birmingham jatkaa pitkälti viime kauden pelaajilla.

Vierasjoukkue Norwich aloitti vuosi sitten ison projektin seuran kehittämiseksi. Manageriksi saapui Dortmundissa valmentanut Daniel Franke, joka toi myös mukanaan pelaajia Saksasta. Uusien pelaajien sopeutuminen ja pelityylin muutos otti aikansa, eikä virheiltä vältytty. Canaries pelasi parhaimmillaan kauden keskivaiheilla, mutta keväällä meno hyytyi pahemman kerran.

Norwich joutui luopumaan kahdesta keskikentän avainpelaajastaan kesän aikana: Josh Murphy ja James Maddison siirtyivät Valioliigaan yhteensä yli 32 miljoonalla punnalla. Tilalle on hankittu vahvistuksia, ja hyökkäykseen on tarjolla nyt myös Teemu Pukki.

Birminghamin maalimäärät alkoivat nousta jo viime kauden lopulla joukkueen pelattua enemmän omalla tasollaan. Norwich oli myös kauden loppua kohti varsin runsasmaalinen, ja viimeinen kolmannes pelattiin reilusti yli kolmen maalin keskiarvolla.

Myös harjoituspelien perusteella Birminghamin sekä Norwichin kohtaamisessa on luvassa maalipaikkoja sekä maaleja. Nostetaan vetoihin yli 2,5 maalin vaihtoehto in maistuvalla 2,17 kertoimella (todennäköisyysarvio 51%). Toivotaan samalla Teemu Pukille osumaa heti kauden avauksessa! illa voit lyödä myös Teemu Pukkia Championshipin maalikuninkaaksi kertoimella 41.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!