Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Yksi sunnuntain parhaista Eliteserien-kohteista löytyy kahden heikon joukkueen kohtaamisesta. Nousija Bodo/Glimt on ollut kovasti yliarvostettu koko kauden maalimäärien osalta, ja tarjolla on jälleen herkullisia kertoimia ns. under-vedoille.

Bodo/Glimt on ollut alkukaudella vedonlyöntimarkkinan suosikki. Joukkue on toistaiseksi lunastanut lupaukset vain kolmessa ottelussa, joista yksi voitto tuli liigan avauskierroksella. Glimtin puolustukseksi on sanottava, että joukkue on pärjännyt monissa otteluissa ennakoitua paremmin. Tästä kertoo osaltaan todella komea luku päästettyjen maalien sarakkeessa: 14 kappaletta. Vain kärkiseurat Brann ja Rosenborg ovat päästäneet vähemmän kuin 14 maalia.

Kolikon kääntöpuolena on Glimtin onneton hyökkäys. Vain surkeat Start ja Sandefjord ovat tehneet vähemmän kuin B/G:n saldona olevat 12 osumaa. Moni tiukka matsi on päättynyt tappioon heikon viimeistelyn vuoksi. Glimtin ykköskärki Kristian Opseth on kaukana niistä maalimääristä, joita mies keräsi sarjatasoa alempana.

Vierailija Sandefordin tilanne on sarjassa vieläkin tukalampi. Joukkue on nimittäin hävinnyt kahdeksan ottelua putkeen ja pelannut peräti seitsemän matsia tekemättä maalin maalia! Sandefjord on jäänyt usein nollille täysin ansaitusti, ja laadukkaiden tekopaikkojen luominen on suuren tuskan takana.

Kyseessä on siis kahden heikon joukkueen kohtaaminen, joiden hyökkäyspäästä puuttuu pahasti itseluottamusta. Bodo/Glimt on ollut läpi kauden yksi Eliteserienin vähämaalisimmista joukkueista. Sen otteluissa on tehty keskimäärin vain 2,00 maalia, ja kentällä on luotu myös maaliodotusta vain 2,15 maalin verran.

Unibet tarjoaa otteluun alle 3,0 maalin vedolle hurjaa 1,85 kerrointa. Saat siis panoksesi vielä takaisin tasan kolmen maalin lukemalla. Vain 3/13 Glimtin ottelusta on koko kaudella päättynyt yli kolmeen maaliin. Maalijuhlaa tuskin vietetään tässäkään ottelussa, kun vastassa on onneton Sandefjord-hyökkäys.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!