Upeassa vireessä oleva Boston Bruins, tämän vuoden 2018 paras NHL-joukkue tähän asti jatkoi mahtavia otteitaan Calgary Flamesiä vastaan yöllä suomen aikaa. Mike Smithin ollessa sivussa, calgary maalia vartioi David Rittich. Tuukka Rask vahti tutusti Bostonin maalia tänään. Ensimmäisessä erässä Boston tuli kotonaan peliin juuri niin lujaa, kuin sen on totuttu näkemään. Riley Nash iski kotijoukkueen 1-0 johtoon vain 28 pelisekunnin jälkeen. Calgary sai kuitenkin onnekseen tasoitettua pelin 1-1, kun Sam Bennett osui kahden minuutin pelin jälkeen. Johnny Hockey Gaudreau vei vieraat johtoonkin 1-2, kun pelikello näytti aikaa 9:12. Boston oli kuitenkin kaikkea muuta, kuin lopettanut pelaamisensa. Varsinkin sen kaksi ylintä ketjua, Bergeronin ja Marchandin ykkönen ja Riley Nashin seuraava vitja vyöryttivät peliä Calgary päätyyn lähes jokaisissa vaihdoissaan.

Toisessa erässä Riley Nash tasoittikin pelin 2-2 ja peli alkoi tasaantua. Myös Calgary ja maalivahti Rittich pelasivat hyvää kiekkoa. Gulutzanin harjoituksissa kuuluisan mailan heiton katsomoon jälkeen, on Calgary pelannut hyvää kautta jälleen myös.

Kolmannessa erässä kuitenkin maailman parhaan kahden suunnan hyökkääjän Patrice Bergeronin pokerinaama ei pettänyt. Ei tänäänkään. Yhden liigan parhaista pelaajista lavasta nähtiin ensin napsahtavan 3-2 johtomaali ylivoimalla ja sama mies iski lopulta ratkaisun 4-2. Brad Rat Marchand teki hienoa esityötä molemmissa maaleissa, merkauttaen syötön jälkimmäiseen 4-2 maaliin. Loppulukemat tyhjiin löi joukkueen kapteeni Zdeno Chara kaukaa ja Boston voitti 5-2. Täysin ansaitusti. Calgary ei kyennyt tänään haastamaan Bostonia etenkään erikoistilanteissa, sekä tahdon voimassa. Boston haluaa voittaa kaikki pelit kotonaan ja se näkyy kentällä sekä pelaajissa. Bostonin ukot laukovat kaikista mahdollisista paikoista, eivätkä ihmettele. Se näkyy lopulta usein myös tuloksissa. Bruins on paikkansa tämän kauden pudotuspeleissä ansainnut, kovalla työnteolla ja moraalilla.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!