Boston Bruins, eilen erittäin hyvin edukseen Columbusta vastaan esiintynyt joukkue esitti myös tänään parastaan. Buffalo Sabres ja Robin Lehner asettuivat Bostonia ja Khudobinia vastaan. Vaikea oli tänään olla pelaamatta Bostonia vedonlyöntiin, niin vahva se oli yöllä erinomaista Columbustakin vastaan. Ensimmäinen erä oli tasaista pelaamista, mutta maalivahdit Lehner ja Khudobin varmasti poimivat kaiken mitä eteen tuli.

Toisessa erässä nuori Jake DeBrusk iski eilisen tapaan McAvoyn esityöstä ja Bruins johti 0-1. Tämän jälkeen ei maaleja nähty, vaikka paikkoja satelikin. Afrikan Kanella oli tänään parikin erinomaista maalipaikkaa hyviltä tonteilta, mutta jokaisella kerralla Khudobin veti pidemmän korren. Ryan O’Reilly puolestaan loisti aloituksissa, tänään vaatimattomat 20 faceoff wins. Bostonin puolella erityisti Marchand ja Pasternak loistivat tänään ja loivat upeasti taitopelillään ja nopeudellaan paikkoja, mutta jokaisella kerralla Lehner tai tolpat osuivat kiekon eteen. Lopussa Boston löi aivan ansaitusti kiekon kaksi kertaa tyhjään maaliin, Buffalon pelatessa ilman maalivahtia ja Boston voitti lopulta 0-3. Ottelun numerot kuvaavat täysin kenttätapahtumia. Boston oli luovempi ja paremmin organisoitu, vahvempi joukkue tänäänkin. Lehner ja Khudobin pelasivat myös erittäin vahvat jääkiekko-ottelut per naama ja selviävät kympin papereilla tästä illasta.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *