Boston Bruins ja Tuukka Rask ottivat tänään mittaa Bobrovskyn Columbuksesta NHL:ssä. Totaaliset murskajaiset nähtiin, sillä Bruins oli kova kuin B tänään. Ensimmäisestä erästä lähtien oli selvää, että tänään Boston tulisi antamaan kaikkensa. Se voitti kaksinkamppailut ja laukoi kaikista paikoistaan. Columbus ei oikein saanut missään vaiheessa iltaa peliään kunnolla edes pyörimään Bruins päätyyn. Erityisesti esimerkiksi Cam Atkinsonin pelissä paistaa jo suuri turhautuneisuus. Tortorellakaan ei ollut saanut parhaaseen psyykkiseen terään joukkuettaan missään tapauksessa. Bergeronin ketju vei peliä jokaisessa vaihdossaan. Ottelun ensimmäisen maalin iskikin Brad Marchand, Bergeronin ja Charan esityöstä.

Toisessa erässä Bruins jatkoi tykitystään. Backes ja nuori McAvoy veivät kotijoukkueen jo turvalliseen 3-0 johtoon. Josh Anderson kavensi 3-1 viimeisessä erässä, mutta Boston meni menojaan. Rask torjui ne mitä eteen tuli ja Heinen, Debrusk, Bergeron ja Krug veivät joukkueensa jo 7-1 johtoon. Ottelu näytti päättyvän jo näihin lukemiin, mutta Columbus kaunisteli vielä Seth Jonesin toimesta loppulukemiksi 7-2.

Tortorellan Columbus ei viime peleissään ole parastaan esittänyt. Vahva joukkue vaikuttaa aneemiselta ja vaikka tärkeä Dubinsky puuttuukin pelistä, ei se saisi näkyä tällä tavoin. Dubinsky on joukkueensa johtajia, mutta samaa sopisi odottaa pelaajilta kuten Nick Foligno, jota Tortorella on aiemminkin jo johtajuudesta kritisoinut. Pelaajien on otettava enemmän roolia ja näytettävä esimerkkiä. Kannatella joukkuettaan ihan yksinkertaisesti. Foligno ei siihen tässä hetkessä pysty, piste. Panarinin ja muiden yllättäjien kuten Jenner on olisi alettava iskemään maaleja oikein olan takaa pian, sillä muuten Columbuksen paikka sarjataulukossa alkaa laskea urakalla.

Danton Heinen ja Debrusk saalistivat tänään molemmat kolme tehopistettä ja olivat ottelun kirkasta eliittiä Bostonille. Bobrovskyn peliin jää myös parannettavaa ja tällä viikolla maalilla tullaankin aivan varmasti ainakin kerran näkemään suomalainen Joonas Korpisalo. Toivotaan suomalaiselle hienoa onnistumista, kun se aika koittaa.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *