Boston Bruins ja Tampa Bay Lightning iskivät yöllä suomen aikaa yhteen Bostonissa. Brad Marchand ja David Backes palasivat molemmat kokoonpanoon ja se oli Bostonin kannalta upea asia. Marchand on yksi liigan parhaista pelaajista ja äärimmäisen arvaamaton kaveri liikkeissään, Backes puolestaan tuo mukavasti kokemusta ja kovuutta Bruinsiin. Marchand pyörikin tänään välittömästi kuin väkkärä, mies myös huitoi kentällä kuin heinämies ja pari kertaa täysin jäähyn arvoisesti. Marchand kunnostautui myös hyvässä. Mies alusti Bostonin avausmaalin ja myös seuraavan Riley Nashin iskemän 2-0 osumaan. Marchandin ollessa jäällä, peli oli järjestäen Tampan päädyssä. Boston vei muutenkin ensimmäistä erää sellaisellä höögällä, että Tampa ei voinut kuin sivusta seurata ja tutista. Yksi ylivoimaisimpia ensimmäisiä eriä koko kaudella tähän mennessä, millään paikkakunnalla. Niin vahva oli Boston. Tuukka Raskilla ei töitä toisessa päädyssä kenttää ollut lainkaan. Vasiljevski sen sijaan joutui antautumaan kahdesti.

2.erä ja 3.erä:

Boston piti pelin kasassa myös jatkoerissä. Koska kiekko on pieni ja musta ja peli on peli, pääsi myös Tampa Bay peliin jotenkin kiinni ja mukaan. Bostonin pelaajat kuitenkin voittivat enemmän kaksinkamppailuja ja myös pelin painopiste oli enemmän Tampan päädyssä. Torey Krug vei Bostonin jo 3-0 johtoon ja Sustr kavensi 3-1, mutta viimeiseen erään mentiin edelleen selkeässä Boston johdossa. Steven Stamkosin iskemää 3-2 ylivoimamaalia lähemmäs ei enää Tampa Bay päässyt, vaan Tuukka Raskin ja erityisesti tänään Brad Marchandin Boston voitti täysin ansaitusti ottelun numeroin 3-2. Se oli paljon vahvempi, valmiimpi ja taktisesti parempi myös tänään. Backesin ja Marchandin vaikutus kokoonpanoon oli valtaisan suuri. Myös Bergeron pelasi Marchandin kanssa jälleen tutun dynaamisesti.

Rask vs Khudobin

Tuukka Raskille voitto maistui varmasti myös, sillä Bostonin toinen maalivahti Anton Khudobin on täysiverisesti haastanut tällä kaudella Raskin ykköstorjuntavastuun. Khudobin ei ole hävinnyt kertaakaan(!) varsinaisella peliajalla, vaan miehen saldo on peräti 7-0-2. Jännittävää onkin seurata, kumman coach Bruce Cassidy lyö maalilleen seuraavaan otteluun.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *