KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa on tänä viikonloppuna tynkäkierros johtuen FA Cupin puolivälieristä. Yksi lauantain neljästä ottelusta on Bournemouthin ja West Bromwichin kohtaaminen.

Kotijoukkue Bournemouth aloitti kauden heikosti, mutta Eddie Howe:n valmentama ryhmä on noussut talven mittaan omalle tasolleen. Viime kaudella yhdeksänneksi sijoittunut Cherries on Valioliigassa vankkaa keskitasoa. Edelliset ottelut ovat sujuneet tulosten valossa vähän heikommin, sillä takana on neljä voitotonta matsia.

Vierailija West Bromwich on tukalassa tilanteessa sarjan hännillä. WBA voitti kauden kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta tämän jälkeen saldona on yksi vaivainen täysi pistepotti 28 kierroksen ajalta. Seurajohto yritti piristää meininkiä jo marraskuussa antamalla potkut manageri Tony Pulisille, mutta nykyisin ruorissa oleva Alan Pardew ei ole saanut muutosta aikaan.

Bournemouth on kaksikosta selvästi parempi joukkue. West Bromwichin ongelmana on joukkueen täydellinen itseluottamuksen puute. Viime viikolla se esim. hukkasi 1-0 johdon Leicesteriä vastaan 1-4 tappioon. Mikään ei tällä hetkellä viittaa WBA:n uuteen tulemiseen. Kaiken lisäksi Liverpoolista lainattu Daniel Sturridge on yhä loukkaantuneena, eikä pysty auttamaan Albion-hyökkäystä.

Nostetaan peleihin Bournemouth kertoimella 1,82 ilta (todennäköisyysarvio 62%). West Bromwichin venyminen pisteille näyttää juuri nyt erittäin epätodennäköiseltä. Bournemouth muuten hävisi kauden avauskierroksella nimenomaan West Bromwichille, joten kotijoukkueella on nyt revanssin paikka!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *