KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Valioliigasta löytyy lauantaina muutamia mielenkiintoisia pelikohteita. Kenties maistuvin idea löytyy Brightonin ja Fulhamin kohtaamisesta.

Kotijoukkue Brighton nousi vuosi sitten Valioliigakartalle. Joukkueen taustalla on yhtä maailman suurimmista vedonlyöntisyndikaateista pyörittävä Tony Bloom. Hän on panostanut seuraan paljon rahaa, ja Brighton on saanut myös 2010-luvun alussa uuden stadionin.

Brighton osoitti jo viime kaudella, että joukkue kuuluu Valioliigatasolle. Kesän aikana seura on vahvistunut todella mielenkiintoisilla pelaajilla, ja potentiaali on jopa keskikastiin. Alkukauden ohjelma on vain ollut todella haastava: Liverpool, Manchester United sekä kauden vahvasti aloittanut Watford vieraissa.

Yksi voitto näistä peleistä on ihan ok suoritus. Nyt Brighton on ensimmäistä kertaa tällä kaudella suosikki, ja Seagulls pääsee näyttämään parasta osaamistaan.

Fulham on tämän vuoden sarjanousija. Mökkiläiset ovat tuttu näky Valioliigatasolla, ja seura palasi kirkkaisiin valoihin muutaman vuoden Championship-vierailun jälkeen. Seuran taustalla on rahaa, ja riveissä yksi saarivaltakunnan kirkkaimmista nuorista tähdistä: Ryan Sessegnon.

Alkukausi on osoittanut, että Fulham pyrkii jatkamaan Championshipistä tuttua pelityyliään myös Valioliigassa. Se on kunnianhimoinen tavoite tällä materiaalilla, ja johtaa väistämättä myös virheisiin. Fulhamin reppuun on tehty vähintään kaksi maalia jokaisessa ottelussa.

Vedonlyöntimarkkina aliarvostaa tällä hetkellä Brightonia, joka on kyllä kaksikosta vahvempi joukkue. Viime viikon esitys kivikovan Liverpoolin vieraana oli myös lupaava. Brighton ansaitsee vähintään 50% suosikkiaseman, joten in markkinatoppi 2,30 maistuu heittämällä peleihin!

Alla olevasta videosta saat myös pari muuta betsi-ideaa Valioliigakohteisiin!

Photo © Richard Croft (cc-by-sa/2.0)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!