KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

MM-kisoista karsiutuneet Bulgaria sekä Bosnia- Hertsegovina kohtaavat perjantaina harjoitusmaaottelussa. Tässä matsissa on kaikki ainekset maali-ilotteluun.

Kotijoukkue Bulgaria oli yksi MM-karsintojen yllättäjistä. Päävalmentajaksi syyskuussa 2016 tullut Peter Hubchev sai Bulgariasta hyviä tuloksia irti lähes mahdottomassa karsintalohkossa. Bulgaarit joutuivat nimittäin Ranskan, Ruotsin ja Hollannin kanssa samaan lohkoon. Bulgaria keräsi kotikentällään komean saldon 4-0-1 häviten ainoastaan ratkaisevan ottelun Ranskalle 0-1 toiseksi viimeisellä kierroksella.

MM-karsintojen jälkeen Bulgaria on pelannut yhden harjoitusottelun marraskuussa Saudi-Arabiaa vastaan. Portugalissa puolueettomalla kentällä pelattu päättyi Bulgarian 1-0 voittoon.

Vierasjoukkue Bosnia-Hertsegovina jäi MM-karsinnoissa H-lohkon kolmanneksi, mikä oli valtava pettymys. Kyseessä oli äärettömän helppo karsintalohko, mutta Bosnia-Hertsegovina munasi molemmat ottelut Kreikkaa vastaan ja hävisi kaupan päälle Kyproksella 3-2. Joukkue onkin vaihtanut karsintafiaskon jälkeen valmentajaa. Nyt ruorissa on Kroatian maajoukkueesta 90-luvun lopulla tuttu Robert Prosinecki.

Ottelussa kiinnostaa kovasti yli 2,5 maalin veto, sillä molemmat joukkueet ovat selvästi Euroopan keskitasoa runsasmaalisempia. Bulgarian kohtaamiset huippumaita vastaan olivat myös MM-karsinnoissa runsasmaalisia: 5/6 otteluista Ranskaa, Hollantia ja Ruotsia vastaan päättyi yli 2,5 maalin lukemiin. Bosnia on puolestaan tunnettu vuosikaudet taitavista hyökkäyspään pelaajistaan. Joukkue on tällä hetkellä Euroopan top 25 -joukkueista kolmen runsasmaalisimman joukossa.

Poimitaan yli 2,5 maalin veto kertoimella 2,43 ilta (todennäköisyysarvio 52%). Arviossa on laskettu mukaan hyökkäyspään mahdollisia lepuutuksia etenkin Bosnian suunnalta. Ottelu pelataan Bulgariassa Ludogorets Arenalla, joka ei ole maan virallinen kotipyhättö. Karsintaottelut pelataan normaalisti Vasil Levski -stadionilla Sofiassa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *