KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigassa pelataan kauden neljänneksi viimeistä kierrosta. Perjantai-illan ottelussa ovat vastakkain kaksi joukkuetta, joilla on vielä motivaatiota jäljellä.

Kotijoukkue Mönchengladbach on sarjassa kahdeksantena, vain kuusi pistettä viimeisestä Eurocup-paikasta. Joukkueella riittää siis pelattavaa kauden viimeisille kierroksille. Gladbachin pelivire ei kuitenkaan lupaa hyvää, ja takana on ruma 5-1 tappio Bayern Munchenin vieraana.

Saldona on itse asiassa vain yksi voitto kuuteen otteluun, joka tuli edellisessä kotipelissä Herthaa vastaan. Tämäkin pistepotti oli varsin ansaitsematon pelitapahtumiin nähden. Vaikuttaa vahvasti siltä, että Gladbachin kunto ei riitä europaikoille.

Vierailija Wolfsburg on Bundesliigan pahin alisuorittaja tällä kaudella. Valtavalla budjetilla operoiva seura on yhä tiukasti putoamistaistelussa. Tunnelin päässä on kuitenkin valoa, sillä päävalmentajaksi maaliskuun alussa tullut Bruno Labbadia on saanut joukkueen puolustuksen kuntoon. Wolkkareiden ongelmana on ollut läpi kauden maalinteko, mutta yksi (tai nollakin) maalia riittää pisteille, jos vastustaja ei tee yhtään osumaa.

Wolfsburg on pelannut kolme ottelua putkeen tappioitta, eikä joukkue ole päästänyt näissä peleissä maaliakaan. Tulokset 0-0, 0-2, 0-0 ja tätä ennen kärsitty 0-1 tappio Schalkelle kertovat hyvin vieraiden tilanteesta. Wolfsburg tulee hakemaan 0-0 tulosta tiiviisti puolustaen.

Ottelussa maistuu todella hyvin alle 2,5 maalin tulos kertoimella 1,94 lta (todennäköisyysarvio 61%). Gladbach on myös nykyään yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista. Vaikka takana on pari runsasmaalista tulosta, peräti 8/12 edellisestä ottelusta on alle 2,5 maalin lukemia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!