KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan torstaina kaksi ottelua. Burnleyn ja Chelsean kohtaamisessa pelataan liigan top 6 -sijoituksista.

Kotijoukkue Burnley pelaa fantastista kautta. Clarets rankattiin ennen kauden alkua yhdeksi putoajakandidaateista, mutta toisin kävi. Joukkueen sesonki on jakautunut selvästi kolmeen osaan: Burnley roikkui joulukuun alussa vielä Mestarien liigan paikoilla, mutta sitten alkoi 12 ottelua ja lähes kolme kuukautta kestävä voitoton putki.

Clarets palasi takaisin voittojen tielle vasta maaliskuun alussa, ja saldo on sen jälkeen ollut murhaava: viisi voittoa putkeen maalierolla 11-4. Burnley on tehnyt kaikissa viidessä ottelussa myös vähintään kaksi maalia. Hurja pisteputki on nostanut joukkueen pisteen päähän Arsenalista, eikä edes tämän illan vastustaja Chelsea ole kaukana liigan vitospaikalla.

Antonio Conten valmentama vierasjoukkue pelaa ankeaa kautta. Hallitseva mestari on ollut vaikeuksissa kauden alusta asti, ja tämä sesonki tulee päättymään pettymykseen top 4 -sijojen ulkopuolelle. Chelsean vire ei ole ollut viime aikoina mitenkään erikoinen. Blues hävisi vieraissa kolme matsia putkeen ennen viime kierroksen 2-3 voittoa Southamptonista. Tuossakin ottelussa lontoolaiset olivat 2-0 tappiolla yhtä sarjan surkeimmista joukkueista vastaan.

Burnleylle sopii altavastaajan asema kotikentällä mainiosti. Sean Dychen manageroima joukkue on pelannut 11 ottelua putkeen päästäen maksimissaan yhden maalin, joten Chelsean hyökkääjillä on edessään hikinen ilta.

Burnley on huikeassa vireessä ja tähtää historialliseen Eurocup-sijoitukseen itseluottamus tapissaan. Chelsea on toki laadukas joukkue paperilla, mutta ei Antonio Conte saa tästä joukkueesta ihmeellisiä tehoja irti juuri nyt. Burnley jää ottelussa varsin pieneksi altavastaajaksi, joten n tarjoama +0,5 tasoitusveto 1,95 kertoimella maistuu erinomaisesti (todennäköisyysarvio 60%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *