Glen Gulutzanin katsomoon heittämä maila muutama päivä sitten ja miehen pitämä palopuhe omilleen maksaa tällä hetkellä tulosta. Calgary Flames tuli tänään voittamaan Tampaan. Mike Smith maalillaan piti huolen siitä, että Kucherov, Stamkos ja Namestnkikov eivät kukkoilleet kenellekään. Calgary oli valmis alusta asti.

Ferland vei Calgary johtoon jo 29 sekunnin pelin jälkeen Monahanin ja Gaudreaun esityöstä. Tampan kannattajat äimistyivät toviksi, mutta myös Tampa pääsi toki peliin mukaan nopeasti. Ensimmäinen erä oli silti tasainen ja maalivahdit Vasilevsky ja Smith hoitivat tonttinsa huolellisesti.

Toisessa erässä näkyi Calgaryn päättäväisyys. He eivät peruutelleet tai kunnioittaneet Tampaa liikaa. Tila otettiin pois ja Smith hoiti maalillaan loput. Brayden Point, upeaa kautta pelaava hyökkääjä tasoitti ottelun 1-1, mutta pian tästä Calgary alkoi iskeä. Näkymättömän pelin pelannut Johnny Hockey Gaudreau iski 1-2 ja tämän jälkeen Sam Bennett tinttasi 1-3. Tampa Bay oli asetettu pitkästä aikaa Harrison Fordin tavoin takaa-ajajaksi.

Kolmannessa erässä Calgary pelasi viisaasti. Se tukki keskialueen ja vältteli jäähyjä. Mark Jankowski teki 1-4 maalin heti erän alkuun ja Matt Tkachuk, hienosta kiekkosuvusta tuleva nuori hyökkääjä viimeisteli tämän jälkeen loppulukemat 1-5. Mike Smith joutui muutaman kerran turvautumaan tolppaan ja hienoon torjuntaan, mutta Tampa ei pystynyt vastaamaan Calgaryn päättäväisyyteen tänään. Ansaittu voitto vieraille, jotka eivät tänään todellakaan pelanneet vieraissa, vaan ottivat omansa. Tästä propsit valmennusjohdosta lähtien Gulutzanille ja koko joukkueelle. Tampa Bay koki vihdoin kunnon häviön, joka kenties herättelee heidät piankin jälleen huippukiekkoon. Tämä ilta silti tänään, oli Calgary Flamesin liekkien.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!