Calgary Flames vei mielin määrin Vancouver Canucksia Kanadassa yöllä suomen aikaa. Canucks kärsii loukkaantumisista, kun Horvat, Baertchi, Gudbranson, Tanev, Sutter ja kautensa sekä samalla uransa päättänyt Dorsett olivat kaikki sivussa. Se näkyi jo myös jäällä asti. Canucksin syvyys ei tällä hetkellä yksinkertaisesti riitä. Jim Dowd, joka on hankittu paikkaamaan Horvatin ja Sutterin jättämiä aukkoja oli esimerkiksi aivan karmaisevan huono ja väärä tänään. Hänestä ei ole mitään hyötyä Canucksin joukkueellä näillä esityksillä.

Ensimmäisestä erästä lähtien Calgary löi tahdit. Jankowskin maalilla Flames johti vasta 0-1, kun mentiin toiseen erään. Siellä jatkui tulitus. Giordiano kahteen kertaan, Tkachuk ja Bennett vuoroillaan osuivat Flamesille ja Calgary johti 0-5. Kotiyleisö ei erityisemmin innostunut Canucksin kotiesityksestä ja aiheesta. Flames voitti kaikki kaksinkamppailut ja Canucks vaikutti väsyneeltä mutta ennenkaikkea haluttomalta. Viimeisessä erässä Granlund vei Rittichin nollapelin ja Ferland viimeisteli ottelun loppulukemat 1-6. Rittich Calgaryn maalilla pääsi ottelussa melko helpolla, torjuen vain 16 laukausta koko ottelussa. Sen sijaan Markström joutui toipumaan kuudesti, mutta myös kiekon tielle mies ehti yli 30 kertaa.

Valmentaja Travis Greenillä riittää mietittävää, sillä myös Canucksin kauden ehkä paras pelaaja Brock Boeser loukkaantui ottelussa, saaden laukauksen jalkaansa. Mies poistui jäältä kipua kärsien. Näillä loukkantumisilla Canucksin on pakko hankkia myös uusia pelaajia jostain, sillä vain Sutter on lähellä paluuta jäille. Green ei ollutkaan joukkueensa esitykseen lainkaan tyytyväinen. Loukkantumiset vaikuttavat silti ja Canucksia ei ole aihetta pelata esimerkiksi vedonlyönneissä lähiaikoina missään tapauksessa.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *