Calgary Flames äityi voittamaan heti kaksi tärkeää otteluaan, kun ilmaisevedot.com lyttäsi heidän nykyisen maalivahtitilanteensa (Rittich – Gillies kaksikon esitykset) totaalisesti. Rittich sai nyt kahdessa perättäisessä pelissään jälleen vihdoin oikean kunnon näyttövuoron ja käytti sen hyväkseen. Jo viime pelissä Rittich oli lähellä nollapeliä Buffaloa vastaan, mutta vain 16 sekuntia ennen loppua Sabres onnistui hänet ohittamaan. Tänään Rittich asettui jälleen tolppien väliin, vastassaan Ottawa Senators.

Ottelu oli tasaista vääntöä ja vauhtia ei liiemmin pelissä ollut. Tarkan markan peliä, tarkkoja lyhyitä vaihtoja ja muutamia tilanteita. Calgary hivenen vahvempi kenttäpelissä ja se ansaitsikin johtonsa. Sam Bennett osui jo ensimmäisessä erässä ja ohitti Mike Condonin Ottawa maalilla. Tämän jälkeen maalia saatiin odottaa aina viimeiseen erään asti ja etenkin Rittich maalillaan oli tarkkana. Hän torjui kaiken erittäinkin siististi ja eleettömästi jälleen. Ilmaisetvedot.comin asiantuntijat NHL:n suhteen saavat hieman syödä sanojaan, sillä ilman edelleen sivussa olevaa Mike Smithiäkin Calgary näemmä pystyy taistelemaan voitoista. Ainakin Rittich maalillaan. Smithin paluu alkaa silti olemaan lähellä, sillä mies harjoittelee jo joukkueensa mukana. Viimeisessä erässä siis nähtiin vielä maalikin, kun Matt Stajan iski äärimmäisen tärkeän 0-2 osuman kymmenen minuuttia ennen loppua. Tämän jälkeen Ottawa pääsi vielä kaventamaan rangaistuslaukauksesta, kun Pageau onnistui jälleen viemään lopussa Rittichin nollapelin ja viimeisteli taitavasti längistä lukemat 1-2. Tuon jälkeen ei Senators kyennyt Rittichiä ohittamaan ja Calgary nappasi siis äärimmäisen tärkeät kaksi pistettä vieraissa. Ottawan nololle kaudelle tappio oli tuttua kauraa ja lisää L-sektoria tulee räpsymään jatkossakin. Niin epäyhteinäinen on ajoittain Ottawan joukkue ja sen yksilöt Karlssonia myöden ovat tällä kaudella pettäneet ja pahasti. Mike Smithiä Calgary hamuaa silti taatusti pain takaisin maalilleen. Mies on pelannut niin hienon kauden kanadassa tähän asti. Rittich onnistui tässä pelissä ja viime pelissään, mutta koska on jälleen notkahduksen paikka? Mike Smith maalillaan Calgaryn ei tällaisia asioita tarvinnut miettiä.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!