Calgary pelasi back to back pelissä kanadassa, heti toronton jälkeen ja peluutti tänään nuorta David Rittichiä maalillaan. Mike Smithillä siis huilivuoro ja näin Rittich asettui yhtä maailman kirkkainta tähteä maalivahdeissa Carey Priceä vastaan. Rittich päästi hieman helpohkosti ensimmäisessä erässä Montrealin ensimmäisen maalin taakseen, mutta sen jälkeen mies keräsi hienosti itsensä ja torjui mahtavasti. Miehen eleetön torjuntatyyli, hyvä sijoittuminen ja hanskakäden varmat torjunnat olivat elementissään tänään. Myös Carey Price toisessa päässä torjui upeasti. Monahan ja Carrin avauserän maalien jälkeen, maalia saatiin odottaa 2.erän loppuun, kun Philil Daneault onnistui maalinsuulta ohittamaan Rittichin. Tässä kohtaa näytti Montrealin kannalta hyvältä, se vei peliä vaihdosta vaihtoon. Calgary vaikutti jopa väsyneeltä, mutta se ei kuitenkaan luovuttanut.

3.erä ja jatkoaika

Viimeisessä erässä Calgary pääsi paremmin peliin mukaan. David Rittich piti joukkueensa pelissä mukana kaksi erää ja antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittaa tänä iltana. Calgary saikin hienon paikan lopussa, kun se pääsi pelaamaan yhden kokonaisen miinutin ajan viidellä kolmea vastaan ylivoimaa, kun Daneault ampui kiekon vahingossa katsomoon. Calgaryn ylivoima oli kuitenkin naurettavan kehtoa, miehet eivätkä kiekot liikkuneet tarpeeksi. Yhden vaivaisen tolppalaukauksen sai Calgary kuitenkin aikaan. Lopussa Flames tasoitti kuitenkin ottelun, kun Garner Hathawayn maali lopulta hyväksyttiin, Gulutzanin haastettua hylkäyksen. Maalivahdin häirinnästä ei todellakaan ollut lopulta kyse, vaan Calgary voitti haasteen ja tasoitti ottelun 2-2. Jatkoajalla nähtiin vauhdikkaita tilanteita useita ja maalivahdit olivat elementissään. Rittich haastoi tänään Pricen täysin tasavertaisesti. Lopussa Sean Monahan lopulta iski ratkaisun, kun calgary pääsi ylivoimahyökkäykseen, eivätkä Monahan ja Gaudreau aka Johnny Hockey erehtyneet. Flames ja Rittich juhlivat tänään taatusti muutamalla oluella, sillä kanadasta haettu back to back game voitto tekee taatusti nannaa joukkueelle.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!