NHL:n kovimman divisoonan kärkijoukkueet löivät päänsä lujaa yhteen yöllä suomen aikaa. Capitals ja Blue Jackets olivat tänään Tortorellan ja Barry Trotzin alaisuudessa molemmat valmiit ensimmäisestä kiekon putoamisesta lähtien. Tässä ottelussa ei säästelty. Ottelussa nähtiin puolin ja toisin hyviä maalipaikkoja alusta lähtien, mutta maalivahdit, liigan parhaimmistoon kuuluvat Bobrovsky ja Holtby olivat miehet pelipaikoillaan. Shakkiotteluakin muistuttanut taktinen näytelmä oli kiekkoilua parhaimmillaan. Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty.

2.erä:

Toisessa erässä Capitals alkoi osua. T.J Oshie maalasi ensimmäisenä, ohittaessaan taitavasti Bobrovskyn Backströmin ja kumppaneiden esityön jälkeen. Tämän jälkeen Capitals saikin peliotetta itselleen ja piti kiekkoa aktiivisemmin. Jatkossa osuivat myös Burakovsky ja mainion ottelun pelannut Niskasen Matti, jonka tämän illan kaltaisia dominoivia otteita capitals tarvitsee myös mentäessä tulikivenkatkuisiin pudotuspeleihin. Niskanen kuuluu parhaimmillaan pelatessaan liigan ja maailman kiistattomaan eliittiin. Mies on erittäin aliarvostettu ja kova pelaaja. Monikäyttöisyydessään Niskasta olisi tällä hetkellä vaikea korvata jopa niinkin syvässä joukkueessa, kuin mitä capitals on.

3.erä:

Blue Jackets ei luonnollisestikaan luovuttanut, se halusi ja hamusi metropolitanin kärkisijaa kynsin hampain taistellen. Blue Jacketsissa hienoa bounce back seasonia takovat puolustaja Jack Johnson täräyttikin sellaisen toe drag maalin valmentajalleen Tortorellalle tänään, että koitetaanpa hakea se tuohon loppuun oikein highlight-katseltavaksi. Tämänkin maalin jälkeen Columbus osui vielä kerran, kun puolustaja Kyle Quincey kavensi 3-2 tilanteeksi. Tuon maalin jälkeen Tortorella tykitti luottokettuaan Dubinskyä aloituksiin ja Columbus rynni moneen otteeseen Holtbyn vartioimalle maalille, mutta tuloksettomasti. Washington voitti ottelun ansaitusti 3-2 numeroin ja tarrasi upeasti Metropolitanin kärkisijaan. Capitalsilta on syytä odottaa parempaa pudotuspeli-esiintymistä, kuin viime vuonna. Sen verran kova on paketti tälläkin kaudella. Ja nyt siis myös jälleen yhtä vuotta kokeneempana ja viisaampana.

Alla mahtava ja yllättävä järkälemäisen Jack Johnsonin upea 3-1 maali:

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *