KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championship-kausi huipentuu tänä sunnuntaina pelattavaan kierrokseen. Monissa otteluissa on edelleen kovat panokset, ja yksi näistä on Cardiffin ja Readingin välinen kohtaaminen.

Kotijoukkue Cardiff on ollut sarjan kärkisijoilla ensimmäisistä kierroksista lähtien. Walesilaisjoukkue on viimeiselle kierrokselle lähdettäessä edelleen Wolvesin peesissä Championshipin kakkospaikalla. Keväällä hurjaan vireeseen päässyt Fulham on kuitenkin kirinyt aivan Cardiffin tuntumaan, ja joukkueita erottaa tällä hetkellä vain yksi piste.

Fulham kohtaa omassa pelissään heikon Birminghamin ja ottaa hyvin todennäköisesti kolme pistettä. Tämä pakottaa myös Cardiffin hakemaan omassa pelissään voittoa. Walesilaisten kannalta viimeinen kierros tarjoilee suotuisan vastuksen.

Cardiffin vieraaksi saapuva Reading on kompuroinut koko kauden ajan, ja viikko sitten joukkue romahti kotonaan 0-4 kotitappioon ilman panosta pelaavaa Ipswichiä vastaan. Tätä edelsi 3-0 selkäsauna myös Sheffield Wedsin vieraana. Readingin manageriksi keväällä saapunut Paul Clement ei ole onnistunut pelastamaan joukkuetta, mutta todennäköisyydet ovat sentään Royalsin puolella.

Reading säilyy todennäköisesti sarjassa, vaikka joukkue häviäisikin Cardiffin vieraana. Sen täytyy kuitenkin yrittää loppuun saakka, sillä Birmingham, Barnsley ja Burton -trion nouseminen 44 pisteeseen ei olisi mikään shokki.

Ottelussa riittää siis panosta molemmilla joukkueilla. Cardiff on ottelussa jättisuosikki, ja nyt sillä on vastassaan yksi sarjan heikoimpia puolustuksia. Maalimäärät ovat viimeisillä kierroksilla muutenkin normaalia korkeammat. Yli 2,5 maalin veto ilta kertoimella 1,71 maistuu ottelussa erinomaisesti (todennäköisyysarvio 63%). Molemmilla joukkueilla on kaikki hyökkäyspään avainpelaajat pelikuntoisina.

Huomaa Championship-kierroksen normaalista poikkeava alkamisaika klo 14:30!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!