Viime pelissään juuri viime yönä mahtavavireisen Philadelphia Flyersin 1-4 vieraissa kukistanut Carolina Hurricanes jatkoi tänään upeaa vieraskiertuettaan. Jordan Staalin takaisin ikävien tapahtumien seurauksena saanut Hurricanes oli jälleen valmis peliin. Staalin rakas tytär menehtyi tällä viikolla vauvaikäisenä ja miehen paluusta kaukaloihin ei ollut todellakaan tietoa luonnollisestikaan ennen tätä ottelua. Staal pelasikin hienon ottelun ja ansaitsi voiton paluunsa seurauksena.

Carolina ja Jersey, Kincaid ja Ward maaleillaan pelasivat playoff tunnelmaisen tarkan ottelun. Molemmat puolustivat tarkasti ja tilkitsivät keskialueen ja siniviivat hyvin. Myös Ward ja Kincaid olivat todella varmoja jälleen tänään. Kincaidin saldo Hurricanesia vastaan oli remumaisen kova, sillä hän ei ollut hävinnyt 7 Carolina vs ottelussaan kertaakaan varsinaisella peliajalla ennen tätä. Tänään oli kuitenkin tappion vuoro. Derek Ryan ja Teuvo Teräväinen onnistuivat Hurricanesille ja Taylor Hall Jerseylle. Tilanteen ollessa lopussa 1-2, Hurricanesin Staal toimitti kiekon Williamsille, joka ratkaisi pelin tyhjään maaliin 1-3 ja tuosta ei Jersey enää noussut. Ottelun parhaana pelaajana valittiin Teuvo Teräväinen, joka oli alati vaarallinen Aho rinnallaan. Myös Jordan Staal pelasi hienosti ja oli koonnut itsensä varmasti vaikeaan otteluun. Hurricanesin jatkopelejä on mukava lähteä seuraamaan, sillä taistelu playoffs paikoista käy kuumana.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *