KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan La Ligassa pelataan tänä viikonloppuna avauskierros. Lauantaina on ohjelmassa kolme ottelua, joista ensimmäinen pelataan Celta Vigon ja Espanyolin välillä.

Kotijoukkue Celta on sijoittunut kaksi kautta peräkkäin sijalle kolmetoista. Vigon ylpeys on tunnettu runsasmaalisista otteluista, ja Celta oli myös viime kaudella maalimäärissä liigan top vitosessa.

Joukkue on tällä hetkellä hieman alamäessä, sillä kesän siirtoikkuna ei tuonut tänäkään vuonna vahvistuksia – päinvastoin. Celta vaikuttaa aavistuksen heikkomalta kuin vuosi sitten. Joukkueessa vaihtuu myös päävalmentaja, sillä ohjat ottaa Meksikon liigasta saapuva Antonio Mohamed. Hänellä on takanaan 30 vuoden mittainen ura pelaajana sekä valmentajana Meksikon jalkapallon parissa.

Vierasjoukkue Espanyol on ollut maalimäärissä Celtan täydellinen vastakohta. Viime kaudella sen peleissä nähtiin vain 2,05 maalia per ottelu, mikä oli toiseksi vähiten koko sarjassa.

Espanyolin kausi 2017/2018 oli selkeä pettymys edellisen sesongin kahdeksannesta sijasta. Joukkue oli pitkään lähellä putoamisviivaa, mutta loppukauden voittoputki nosti sen lopulta sijalle 11. Espanyolin kuntopuntari näyttää hurjia lukuja, sillä joukkueen saldoksi tuli harjoituskaudeltakin kuusi voittoa kuudesta ottelusta. Jos mukaan lasketaan viime kauden loppu, Espanyol on pelannut 11 ottelua saldolla 10-1-0 ja maalierolla 26-8.

Espanyol on myös vaihtanut päävalmentajaa kesän aikana. Joukkuetta johtaa nyt Rubi, joka nosti viime kaudella Huescan sensaatiomaisesti La Ligaan.

Celta on tällä hetkellä markkinoiden yliarvostama. Espanyolin loppukausi ja kesä on ollut tuloksellisesti todella vahvaa, mikä on täysi vastakohta Celtan tekemiselle. Kotijoukkue jää tässä ottelussa vain marginaaliseksi suosikiksi. Peleihin maistuu loistavasti Pinnaclen Espanyol +0,5 tasoitus kertoimella 2,00 (todennäköisyysarvio 59%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!