KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Valioliiga käynnistyy virallisesti ensi viikon perjantaina. Ennen avauskierrosta ohjelmassa on myös perinteinen Community Shield -ottelu, jossa kohtaavat viime kauden Valioliigan mestari Manchester City sekä FA Cupin voittaja Chelsea.

FA Cupin voittanut Chelsea lähtee otteluun mielenkiintoisista asetelmista. Mestarivalmentaja Antonio Conte on pakannut laukkunsa, ja tilalle on tullut Napolissa loistavaa duunia tehnyt Maurizio Sarri. Italialainen manageri ei ole siirtomarkkinoilla juuri revitellyt; ainoa merkittävä hankinta on ex-seura Napolista tullut keskikenttäpelaaja Jorginho.

Muista kärkijoukkueista poiketen Chelsea on päässyt pelaamaan pre-season otteluita vahvalla kokoonpanolla. Sivussa ovat olleet ainoastaan MM-kisojen vuoksi lepäävät Courtois, Cahill, Kante sekä Hazard. Chelsea on pelannut toistaiseksi Sarrin alaisuudessa kolme ottelua, eikä ole hävinnyt niistä yhtään varsinaisella peliajalla.

Manchester City on hallitseva Valioliigan mestari, mutta joukkue on tällä hetkellä vielä täysin kesäterässä. City on osallistunut käynnissä olevaan International Champions Cupiin käytännössä B-miehistöllä. MM-kisoissa raataneet pelaajat eivät ole vielä pelanneet minuuttiakaan.

Cityn kokoonpanosta ovat lähes varmuudella sivussa jokseenkin kaikki normaalin avauskokoonpanon pelaajat. Laatupelaajista avauksessa nähdään todennäköisesti vain Leroy Sane, Bernardo Silva, Benjamin Mendy sekä kesähankinta Riyad Mahrez. Tähtipelaajat kuten Sterling, Aguero, Jesus, De Bruyne, Stones jne. eivät ole vielä pelanneet minuuttiakaan.

Chelsea on tällä hetkellä huomattavasti valmiimpi joukkue uuteen kauteen ja ainoastaan paria pelaajaa vaille täydellä miehityksellä. Uusi manageri Sarri haluaa varmasti myös avata kauden voittamalla heti pokaalin. Nostetaan peleihin Chelsea DNB in mahtavalla kertoimella 2,60!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!