Chicago Blackhawks hävisi viime yönä Torontolle huippukohtaamisessa, jossa valmentajat olivat saaneet joukkueensa todelliseen mahtivireeseen. Tänään Chicago päätti kostaa pelisuunnitelmansa Montrealin kustannuksella ja onnistuikin siinä erinmaisesti. Ensimmäisessä erässä Montreal hallitsi ensimmäisiä 10 minuuttia, siirtyen johtoonkin, mutta tämän jälkeen Chicago alkoi rummuttaa ja sai pelistä kiinni. Patrick Kanen puolustuspelaamista ja peippailua ei kuitenkaan ollut ilo katsella tänään ja myöskään valmentaja Quenneville ei milläänlailla palkinnut Kanea, kun ottelu jatkui. Chicago tasoitti pelin Debrincatin maalilla jo ensimmäisessä erässä ja pian tämän jälkeen paluumuuttaja Brandon Saad siirsikin jo Hawksin johtoon 1-2. Tästä salamamaalista ei Montreal oikeastaan toipunut kunnolla koko ottelussa. Hawks siirteli kiekkoa viisaasti, puolusti boxissa tiiviisti ja vältti pahimmat virheet. Montrealin peli ei päässyt kunnolla Hawks maalille asti, vaan laukauksetkin tulivat kaukaa ja pienistä kulmista, Crawfordin nähdessä hyvin kaikki otettavissa olevat kiekot. Anisimov viimeisteli 2.erässä Chicagolle ylivoimalla 1-3 ja Hawks siirtyi passiivisempaan pelitapaan, eikä ottanut enää mitään liikariskejä. Se kannatti.

Viimeisessä erässä Chicagon valmentaja Quenneville kyllästyi Kanen kaarteluun ja saamattomuuteen ja siirsi hänet suorilta nelosketjuun suurimmaksi osaksi 3.erää. Tämä oli täysin oikein bratzmaisesti esiintyneelle supertähdelle, joka eleli tänään selkeästi jossain harhamaailmoissaan. Chicago piti kuitenkin omansa ja voitti ansaitusti ottelun numeroin 1-3.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!