Chicago Blackhawks palasi sisuuntuneena sunnuntaisen Florida löylytyksen jälkeen kaukaloon Tampaa vastaan yöllä suomen aikaa. Panarin, Kane, Jurco ja Panik veivät Hawksin jo 4-1 turvallisen tuntuiseen johtoonkin, kunnes Tampa Bay jälleen kerran kaivoi myös itsestään tarvittavat voimat ja tasoitti pelin 4-4- tilanteeksi. Tampa Bay pelaa edelleen lähes ”centterittömällä” kokoonpanolla, kun kaikki tärkeimmät pelaajat on kaupattu pois tai sivussa loukkaantumisien takia. Pointin pelatessa ainoata alkuperäistä center-roolia kauden alusta katsoen, Tampa Bayn taistelulle täytyy antaa huomattava kunniamaininta. Maaleilla Vasiljevski ja Darling kumpikaan eivät tänään pahemmin loistaneet. Patrick Kanen ketju ottelun kolmannessa erässä haki hurjasti johtomaalia viimeiseen mieheen asti. Joel Quenneville oli selkeästi ennen ottelua sanonut omilleen juuri oikeita asioita karmaisevan Florida-pelin (7-0) jälkeen. Blackhawks ei sallinut Tampan ampua kuin vaivaiset kolme kertaa viimeisessä erässä kohti Darlingia. Mainittavaa on myös nuoren Tanner Keron saatua upean mahdollisuuden loistaa mahtavien pelaajien Kanen ja Panarinin välissä. Anisimovin on raportoitu olevan myös valmis palaamaan, kun tosipelit alkavat reilun parin viikon kuluttua.

4-4 tilanteessa edenneen ottelun jatkoajalla Tampan paras puhdas sentteri Brayden Point pääsi kerran kokeilemaan suht heikosta paikasta, mutta Darling torjui. Myös Chicagon Panarinille tarjottiin avaimia voittoon, mutta Vasiljevski onnistui jotain tänään jopa torjumaankin. Muutamien Kanen ja Kucherovin sähellysräpellysten jälkeen jatkoajalla nähtiin ratkaisu, kun Tampa Bayn nuori Gourde sivalsi ranteellaan kiekon ohi Darlingin. Chicago palasi hyvällä otteella hirvittävän tappion jälkeen, mutta tänäänkin tappion karvas kalkki oli jäävä mauksi chicago kannattajien kieliin. Uskoisin seuraavassa pelissä Chicagon tulevan entistäkin kovempaa otteluun ja pelaamaan koko 60min paremmin, joten vedonlyönneissäkin kannattaa esimerkiksi huomioida.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *