KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A:ssa pelataan keskellä viikkoa seitsemän rästiottelua. Keskiviikkona on tarjolla neljä matsia, joista löytyy myös yksi oivallinen peli-idea. Kyse on Chievon ja Sassuolon kohtaamisesta.

Kotijoukkue Chievo on monille suomalaisille tuttu seura. Huuhkajissa pitkään esiintynyt luottomies Perpatim Hetemaj raataa veronalaisten keskikentällä jo seitsemättä kautta putkeen. Chievo on tuttu näky Serie A:n alemmassa keskikastissa viime vuosilta, ja siellä joukkue on viihtynyt myös tämänkin kauden.

Edellisellä kierroksella Chievo otti tärkeän kotivoiton Sampdoriasta maalein 2-1. Joukkue oli jyrän alla pitkät pätkät, mutta käänsi pelin 79’ minuutin osumalla voitoksi. Maalista vastasi kukapa muu kuin Perpatim Hetemaj. Tätä ennen Chievo hävisi kolme vieraspeliä putkeen, mutta voitti myös edellisen kotiottelunsa Cagliaria vastaan.

Vierailija Sassuolo kuuluu niin ikään sarjan heikoimpiin joukkueisiin. Lauantaina se riisti pisteen jopa mestarisuosikki Napolilta, ja auttoi osaltaan Juventusta neljän pisteen karkumatkalle sarjan kärjessä. Sassuolo on esiintynyt viime peleissään kelvollisesti, eikä ole kokenut tappioita kolmeen otteluun.

Ottelun mainio pelivalinta on Chievo DNB kertoimella 1,93 (todennäköisyysarvio 62%) ilta. Chievo on kaksikosta vähintään yhtä hyvä joukkue, ja kuuluu olla ottelussa selkeä suosikki. Vedonvälittäjien kerroinasettelu on outo, sillä Sassuolo on joissain paikoissa jopa pieni suosikki. Molempien joukkueiden kokoonpanotilanne on hyvä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *