Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Tällä viikolla jaetaan Coolbet triplauksessa ainoastaan suomalaisten pelaajien kesken extrapalkinto: 2 hengen matka jalkapallon MM-kisoihin Venäjälle. Tämän lisäksi jaossa on tietysti normaali 2000 € Jackpot-palkinto,joka jaetaan kaikkien triplauksen läpipelanneiden kesken . Nyt jos koskaan kannattaa osallistua Triplaukseen!  MM-kisamatkan kahdelle hengelle voittaa se suomalainen triplauksen läpi pelannut, jonka euromääräinen voittopotti on kolmen päivän Triplauksen jälkeen suurin. MM-kisamatkasta taistelevat siis vain suomalaiset triplaajat!

 

[flytonic-button text=’OSALLISTU TÄSTÄ!’ linkurl=’https://track.adform.net/C/?bn=21531653 ’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

 

NÄIN OSALLISTUT

 1. Triplaus-kohdevalikoima ilmestyy vedonlyönnin navigaatioon perjantaina klo 12.
 2. Valitse vetokohde/-kohteet (mimikerroin 3.00) Triplaus-kohdevalikoimasta.
 3. Jos vetolappusi täyttää Triplaus-kampanjan vaatimukset, valintaruutu “Triplaus-veto” ilmestyy vetokupongillesi.
 4. Laita rasti valintaruutuun ja syötä aloituspanoksesi 10 € – 30 €.
 5. Vedon vahvistamisen jälkeen löydät Triplaus-vetosi vetohistoriasta. Löydät Triplaus-vetosi myös vetohistorian kampanja-välilehdeltä.
 6. Jos voitat vetosi ja se ratkeaa ennen klo 10 seuraavana aamuna, Triplaus-kohdevalikoima ilmestyy uudelleen vedonlyönnin navigaatioon klo 12. Jos hävitä vetosi, Triplaus-valikoima ilmestyy vasta seuraavana perjantaina klo 12 kampanjan käynnistyessä uudelleen.
 7. Jos voitat Triplaus-vetosi, voit jatkaa kampanjassa lyömällä uuden Triplaus-vedon toistamalla yllä mainitut toimenpiteet. Kun valitset uudet Triplaus-kohteet ja rastitat “Triplaus-veto” -kohdan vetolapulta, asetetaan vedon summa automaattisesti edellisen päivän voittosi mukaan (Kampanjan sääntöjen mukaan seuraavina päivinä panos on oltava täsmälleen edellisen päivän voittosumma).
 8. Jos voitat Triplaus-vetosi 3 päivää putkeen (perjantai-sunnuntai), voitat Triplaus-Jackpotin. Huom! Jackpot jaetaan kaikkien viikonlopun läpitriplanneiden kesken.

Tarkemmat säänöt ja ehdot löydät triplaus kampanjasivulta!

 

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
 • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
 • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
 • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *