Sydney Crosby iski kerrassaan fantastisen maalin Penguinsin voittaessa yöllä suomen aikaa Montreal Canadiensin, joka on jo ulkona pudotuspelikuvioista. Maaleilla tänään vastakkain asettuivat montrealin itse Carey Price ja Pensin Casey DeSmith. Ensimmäisessä erässä maalinteosta vastasivat tehokkaat Malkin ja Hornqvist sekä montrealin Jonathan Drouin. Tilanne oli 2-1 Penguinsille.

Toisessa erässä Scherbak ja De la rose veivät Montrealin jo 2-3 johtoonkin, mutta sitten iski kerrassaan upealla maalillaan Sydney Crosby. Mies otti upeasti ilmassa pomppivan kiekon haltuun mailallaan ja sivalsi sen nanosekunnissa uudelleen lentoon ja tasoitti tilanteeksi 3-3. Maali nähtävissä alla ja sitä todellakin kelpaa katsella NHL-fanejen ja kaikkien jääkiekkoa seuraavien ihmisten koko planeetalla:

Kolmannessa erässä Penguins jatkoi Crosbyn maalin jälkeistä momentumia ja se saikin voiton haalittua Brassardin ja Guentzelin hienoilla maaleilla kotiin. Molemmat miehet onnistuivat ohittamaan Pricen ja loppulukemat 5-3 kuvaavat hyvin ottelun tapahtumia. Penguins oli parempi joukkue ja voitti rutiinilla. Canadiens kärsii niin pahoista loukkaantumista (Weber, Daneult jne) Että tällä hetkellä pudotuspelit ja kaikki jäävät pelaamatta. Penguins sen sijaan tulee nauttimaan jatkossakin Crosbyn ja Malkin uskomattomista esityksistä ja nähtäväksi jää mihin asti se riittää tämän kauden pudotuspeleissä. Tänään nähty Crosbyn maali oli silti sellainen taidonnäyte, että sitä kelpaa katsella vielä vuosia tämän illan jälkeenkin.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!