Viime aikoina Sydney Crosby on takonut upeita maaleja ja pelannut maailman parasta kiekkoa, totutusti. On kuitenkin herättänyt paljon kysymyksiä myös, miksi nimi selässä merkitsee liian paljon ja kasvo jääkiekkomaailmassa, jossa raha luonnollisesti ratkaisee ei saa mistään pelikieltoja. Samaa mieltä rakastamani Don Cherryn (hockey night in canada kommentaattori vuosien takaa) voi olla siitä, että huitaisu Ottawa puolustaja Marc Methotin sormeen olisi ollut jokaista päivää kiekkoilussa. Näitä huitaisuja näkee lähes joka ottelussa. Maila sattui vai osumaan pahaan suojaamattomaan kohtaan hansikkaassa (peliä pelanneet tietävät) ja näin ollen Methotin sormi meni yksinkertaisesti helvetin pahasti poikki. Kuvat maailmalla ovat järkyttäneet katsojia. Näitä kuitenkin sattuu. Kiekkoilu on nopea ja vaarallinen peli. Olen samaa mieltä Cherryn kanssa, kuten lähes aina.

Munille pamautettu maila Ryan O’Reillyyn kuitenkin reilu viikko sitten oli omaan makuun liikaa. Kovan pelin ja rajamailla naputtelun kannalla olen ollut aina. Se kuuluu peliin ja kovimmat voittajat pelaavat juuri niin. Claude Lemieux aikanaan, Dale Hunter aikanaan, Pat Quinn aikanaan, Milan Lucic, Nathan Horton ja vaikkapa Brad Marchand ihan nyt aikanaan. Kaverit osaavat voittaa ja tekevät mitä tahansa voittamisen eteen. Niin myös Crosby. Edellä mainitut pelaajat kuitenkin saivat niitä pelikieltoja myös silloin, kun vääryys oli tapahtunut. Sydney Crosbyn olisi kuulunut istua pari kolme peliä, jopa enemmän huitaisusta O’Reillyn jalkoväliin, piste.

 

Alla kuvamateriaalin varustamana Crosbyn viime aikaisia otteita. Hän haltsaa. Liigan pitäis myös jo.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8OrwMIJAnq8

 

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *