KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan toinen kierros päättyy maanantai-iltana pelattavaan Crystal Palacen vs Liverpool -otteluun. Tarjolla on myös erittäin maistuva peli-idea!

Kotijoukkue Crystal Palace jatkaa tälläkin kaudella wanhan kunnon Roy Hodgsonin komennossa. ”Hodari” otti ohjat viime syksynä, kun Palace rikkoi Valioliigan ennätyksiä karmaisevalla tavalla. Joukkue aloitti kauden häviämällä seitsemän ensimmäistä ottelua ilman tehtyä maalia.

Kokenut brittimanageri käänsi kurssin ja nosti Palacen lopulta upeasti sijalle 11. Tämä kausi alkoi aivan eri tahtiin, sillä joukkue haki 0-2 vierasvoiton sarjanousija Fulhamin kotiluolasta. Supertähti Wilfried Zaha teki toisen maaleista, ja miehen saldo on viisi maalia edellisen neljän ottelun aikana. Palacen kokoonpanotilanne on hyvä, ja joukkue on voittanut harjoituskaudelta lähtien viisi peliä peräkkäin.

Vierailija Liverpool on tänä vuonna Manchester Cityn kovin haastaja. Jurgen Kloppin miehistö aloitti sarjakauden joukkueen tason vaatimalla tavalla ja murskasi West Hamin 4-0 vakuuttavalla esityksellä. Maalinteon aloitti kukapa muu kuin Mo Salah.

Liverpool on Palacen tavoin erinomaisessa tuloskunnossa. Joukkue on voittanut heinäkuun lopulta lähtien viisi peräkkäistä ottelua maalierolla 18-3. Kloppilla on myös käytössään vahva miehistö, ja kesähankinnoista Naby Keita debytoi viikko sitten Anfieldilla.

Liverpool on ottelussa toki suosikki, mutta vierasvoiton todennäköisyys ei nouse yli 55 prosentin. Altavastaajan asetelma kotona sopii Crystal Palacelle erinomaisesti, ja joukkue on pärjännyt hyvin Liverpoolia vastaan ennenkin: yhdeksän edellisen kohtaamisen saldo on tasan 4-1-4 (4x Liverpool, 4x Palace, 1x tasuri), ja Palace on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun yli maalin erolla.

Tarjolla on todella kovia tasoituksia, ja poimitaan peleihin Palace +1,5 maalia n & Pinnaclen kertoimella 1,72 (todennäköisyysarvio 67%). Veto osuu myös Liverpoolin maalin voitolla. Voit myös ottaa vaihtoehtoisesti Palace +1 tai +0.5 tasoituksen, joiden osumistodennäköisyys on pykälää pienempi. lta löytyy myös Palacen suoraa voittoa suorastaan härskillä 7,35 kertoimella!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!