Toronto Maple Leafsin maalivahti onnistui täydellisesti omien sanojensa mukaan ”elämänsä tähän asti tärkeimmissä ottelussa”, kun Maple Leafs voitti ansaitusti yöllä suomen aikaa Florida Panthersin ja suomalaisittain kiinnostavan joukkueen johtajan nuoren Barkovin. Toronto oli jälleen kerran valmistautunut Mike Babcockin alaisuudessa prikulleen, jokaista detaljea myöten. Komarov, Kadri, Brown pelasi parhaita Floridan pelaajia vastaan ja siinä samalla Leo-Setä iski ottelussa maalin sekä syötti erittäin tärkeän Hymanin alivoima osuman. Komarov sai jälleen paljon vastuuta molemmissa päissä kenttää, pelaten avain alivoimat ja ylivoimat samaan syssyyn. Babcock voi jälleen kerran olla tyytyväinen suomalaissuojattiinsa. Myös muut Toronton special kaverit onnistuivat tehtävissään mainiosti. Muunmuassa Matt Martin, joka otti myös nyrkein jälleen yhteen Florida pakki Petrovikin kanssa. Kunniamainnan ansaitsevat myös kivikova Roman Polak, joka pelikieltonsa jälkeen luuti miehen tavoin takalinjoilla, sekä Zach Hyman, jonka alivoimamaali Komarovin syötöstä oli Floridan niskan katkaisevaa kamaa.

Toronto voitti lopulta 3-2 numeroin täysin ansaitusti kenttätapahtumiin nähden ja Curtis McElhinney teki sen minkä lupasi ennen ottelua. Hän paikkasi hetken aikaa loukkaantumisen takia sivussa olevan Andersenin tontin 100% varmuudella tehden muutaman unelmapelastuksen Jagrin ja kumppaneiden yrittäessä maalia. Toronto saalisti juuri ne tärkeät playoffpisteet, jotka tällaisesta ottelusta oli kaivettavakin. McElhinney on veteraanimaalivahti, jonka Toronto hankki tälle kaudelle juuri tällaisia otteluita silmällä pitäen. Loukkaantumisia saattaa tulla, plus 33-vuotias McElhinney on paikannut back to back peleissä Anderseniä vallan mainiosti. John Tortorellan, hyvin aina ruskettuneen Columbus valmentajan sanoin, McElhinney tekee kaiken todellisen pron tavoin. Hän on pidetty pelaaja myös joukkueen keskuudessa, etenkin Columbuksessa pelatessaan ja monien kenttäkavereiden tulikin ikävä Curtiksen läsnäoloa kommenttien mukaan, kun niitä median kautta sai lukea McElhinneyn siirryttä trade deadline aikaan Torontoon. Boyle ja McElhinney tuovatkin juuri sen ripauksen veteran poweria Toronton nuoreen joukkueeseen ja kaiken tämän takana väijyy Lou Pappa. Lou Lamoriello. Sinä teit sen jälleen Lou pappa. Todellinen neron leimaus keikatessaan McElhinney Torontoon kaikkien muiden kanssakilpailijoiden nenän edestä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *