Maple Leafsin kakkosmaalivahti, mcbackupiksikin tituleerattu Curtis McElhinney astui tänään suuriin luistimiin, sillä vastaan asettui Edmonton Oilers. Connor McDavidin johtama paraati saapui torontoon, joka pelasi tänään ilman omaa sankariaan, Auston Matthewsia. McDavid joutui puurtamaan koko illan Nazem Kadria vastaan. Jälleen kerran Kadri varjosti upeasti Mcdavidia. Kadri voitti ensimmäiset aloitukset 9-0 McDavidia vastaan, jonka aloitusprosentti oli ennen illan ottelua huolestuttava 37%. Tätä osa-aluetta on Mcdavidinkin korjattava. Marleau – Kadri – Komarov pelasivat hienosti Mcdavidin ketjua vastaan ja tila otettiin mahdollisimman hyvin pois. Milan Lucic väläytteli ajoittain raskaalla kalustollaan, mutta tuloksetta.

Myös putket apuna

Curtis McElhinney pelasi tänään hienosti, mutta myös rautaputket pelastivat Toronton tänään muutaman kerran. 41 torjuntaa McElhinneylle on kuitenkin kertakaikkiaan mahtava suoritus ja osoitus miehen keskittymiskyvystä. On kova paikka tulla tällaiseen otteluun kakkosmaalivahtina, joka lepää ja seuraa paljon. McElhinney liikkui sulavasti ja eli pelin sisällä. Hänen liikkeensä jäällä oli ihailtavaa seurattavaa. Toronto nollasi McElhinneyn avulla tänään Oilersin ja ottelun ainoan maalin ampui Zach Hyman. Nylander pelasi tänään keskushyökkääjän tonttia, Matthewsin poissaollessa. William Nylander suoriutukin pestistään kiitettävästi, katkoen peliä myös hienosti mailallaan. Kadrin ketju silti Torontolta tänään viiden tähden ottelu. He tarjoilivat jälleen kerran McDavidille viiden tähden illallisen, ilman majoneeseja ja gravy sooseja.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *