Dallas Stars on saanut vihdosta viimein pelinsä kulkemaan. Surkeaa ailahtelevaa kautta jälleen kerran pelaava Dallas pelasi parhaan pelinsä koko kaudella, kaatamalla Colorado Avalanchen vieraissa peräti lukemin 2-7. Kari Kärppä Lehtonen oli asetettu Hitchockin toimesta maaliin ja se toimi. Kari torjui tänään 25 kertaa Dallasille ja se riitti. Ensimmäisessä erässä loistanut ja kaksi maalia iskenyt Tyler Sequin oli kiistatta illan parhaita kenttäpelaajia. Sequin johti peliä muutenkin ja otti roolia. Hän on todistanut pystyvänsä ottamaan johtajan viittaa tarvittaessa, mutta otteisiin kaivataan tasaisuutta. Kausi on pitkä. Mikko Rantanen osui jälleen myös Coloradolle tänään ja hän pelaa myös hienoa kautta Avsille. Mackinnonin ketjussa viilettävälle suomalaiselle maali oli jo kauden kahdeksas.

Coloradon puristus ei tänään siis riittänyt, vaan viimeisessä erässä Dallas iski kolme ratkaisevaa naulaa Avsin arkkuun. Brett Richie kahdesti ja Devin Shore alivoimalla tyhjiin kerran. Ken Hitchock Dallasin penkin takana saa olla tähän iltapuhteeseen tyytyväinen, sillä parista loukkaantumisesta huolimatta Dallasin paketti oli kauden parasta pelillisesti. Joukkue tarviikin nyt voittoja ja sen pitää jatkaa tällä viikolla samaa rataa. Muuten pudotuspeliviiva karkaa jälleen kerran ja jää haaveeksi. Nähtäväksi jää myös miten paljon pelejä piisaa Kari Lehtoselle, sen verran hyvää kautta vetää myös Dallasin ykkösmaalivahti Ben Bishop, joka tänään siis huilivuorossa.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *