KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissa pelataan pääsiäisen vuoksi lähes kaikki ottelut poikkeuksellisesti perjantaina. Derbyn ja Sunderlandin kohtaamisesta löytyy mukava peli-idea.

Kotijoukkue Derby on edelleen playoffs-paikoilla, mutta suora nousupaikka on karannut käsistä. Tähän on syynä seitsemän ottelun voitoton putki, joka käynnistyi noin kaksi kuukautta sitten. Rams on hävinnyt tässä jaksossa vain kaksi ottelua, mutta riesana ovat lukuisat tasapelit.

Derby on laadultaan yksi sarjan top 10 -joukkueista ja ansaitsee ehdottomasti playoffs-paikan. Nyt joukkueen on kuitenkin herättävä, ja tauko on tullut Gary Rowettin miehistölle varmasti hyvään aikaan. Derby ei ole pelannut virallista ottelua sitten 11. maaliskuuta, joten ryhmä on saanut hioa rauhassa uutta nousua harjoituskentällä.

Vierailija Sunderlandin kaudesta on muodostumassa totaalinen katastrofi. Black Cats putosi vuosi sitten Valioliigasta, ja joukkue näyttää jatkavan matkaa jälleen yhtä sarjaporrasta alemmas. Marraskuussa suoritettu managerinvaihto ei ole myöskään auttanut asiaa. Nykyisin ruorissa olevan Chris Colemanin saldo Sunderlandissa on myös murheellinen 4-5-13. Joukkue on täysin ansaitusti sarjajumbona.

Sunderland ei ole voittanut kymmeneen otteluun, ja se on päästänyt vähintään kaksi maalia seitsemässä näistä peleistä. Kohteen maistuvin pelivalinta on Derbyn team total yli 1,5 maalia kertoimella 1,71 ilta (todennäköisyysarvio 65%). tarjoaa myös markkinoiden kärkikerrointa 1,58 Derbyn voitolle (todennäköisyysarvio 70%). Sunderlandin venyminen pisteille olisi hyvin yllättävää.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *