KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan pääsarjassa pelataan tänään vain yksi ottelu, joka on Dijon vs Marseille. Matsissa ovat vastakkain kaksi todella runsasmaalista joukkuetta.

Dijon on ollut kotikentällään aikamoinen yllätys tällä kaudella. Joukkue nousi vuosi sitten Ligue 1 -tasolle, ja sen oletettiin sijoittuvan taas putoamisviivan tuntumaan. Dijon on pelannut edelliset 10 kotiottelua hurjalla saldolla 8-2-0. Joukkue on tehnyt vähintään kaksi maalia peräti seitsemässä näistä peleistä. Viimeisin kotitappio on ylivoimaista PSG:tä vastaan 1-2 lokakuun puolivälistä. Dijon on jäänyt kotonaan maaleitta edellisen kerran 16. syyskuuta.

Vierailija Olympique Marseille on yksi Ranskan suurseuroista. Mestaruus on karannut PSG:lle, mutta joukkue kamppailee tiukasti UCL-sijoista Monacon ja Lyonin kanssa. OM kärsi kirvelevän kotitappion ennen maaottelutaukoa nimenomaan Lyonille maalein 2-3.

Marseille on myös erittäin runsasmaalinen joukkue, ja napsinut pitkin kautta myös suurinumeroisia vierasvoittoja. Toisaalta OM:n reppuun on tehnyt reissupeleissä enemmän maaleja kuin sijalla 16 olevan Amiensin.

Vierasjoukkueelta on sivussa tähtihyökkäjä Florian Thauvin, joka on tehnyt tällä kaudella 16 maalia. Myös laitapakki Jordan Amavi on ulkona. Dijonin avaintoppari Papy Djilobodji on puolestaan pelikiellossa.

Ottelussa päädytään yli 2,5 maalin tulokseen peräti 68% todennäköisyydellä. Poimitaan tämä maistuva veto ilta sisään 1,61 kertoimella. Myös aasialainen 3,0 linja esim. Pinnaclelta 2,00 kertoimella on mainio valinta, jos kaipaat korkeampaa kerrointa. Thauvinin poissaolo on toki miinusta, mutta molemmilla joukkueilla löytyy maalintekijöitä laajalta rintamalta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *