Edmonton Oilers otti yöllä yhteen Jerseyssä Devilsin kanssa. Öljy on viime peleissä saanut edes puolustustaan tiivistettyä, vaikka kokonaispelaaminen onkin ollut tehotonta edelleen. Tänään esimerkiks Milan Lucic pelasi ehkä kauden parasta peliään, taklaten, syöttäen ratkaisevat ketjutovereilleen ja pelotellen vastustajia. Myös McDavidin ykkösketju oli pelipäällä alusta asti. Myös Taylor Hall esitti upeaa jääkiekkoa koko illan entistä joukkuettaan vastaan. Vähämaalisen ottelun ensimmäisen maalin iski maaliaan hurjasti tuulettanut, leukemiasta toipunut ja viikko sitten NHL-peleihin palannut upea isokokoinen Brian Boyle. Boyle ansaitsi maalistaan valtaisat suosionosoitukset kotiyleisöltä. Oli mukavaa nähdä syövästä toipuneen ison miehen saavan onnistuminen tällaisessa ottelussa.

Toisessa erässä Öljy pääsi paremmin ja paremmin peliin mukaan. Tarkan ottelun seuraavan maalin iski kauden avausosumansa viimeistellyt Slepyshev, Lucicin erinomaisen vaihdon ja pelaamiseen päätteeksi. Oilers ansaitsi tasoituksensa. Tämän jälkeen Devils siirtyi kuitenkin vielä toisessa erässä johtoon 2-1 Staffordin maalilla, mutta viimeisessä erässä ehkä paras kenttäpelaaja tänään, Milan Lucic tasoitti ottelun 2-2. Maalivahdit Cam Talbot ja Schneider pelasivat tänään molemmat aivan eliittitason jääkiekkoa.

Tarkan markan ottelussa siirryttiin siis jatkoajalle. Tällä 3-3 formaatilla Edmonton Oilersilla tulee koko kauden ajan olemaan valtaisa etu muihin joukkueisiin nähden. Connor McDavid on maailman ylivoimaisesti paras pelaaja 3 vs 3 kenttäpelissä ja se näkyi tänäänkin. McDavid tekee jäällä mitä tahtoo ja milloin tahtoo. Hän ohittaa pelaajia toisensa jälkeen eikä miestä kyetä pysäyttämään ilman jäähyjä. Ensimmäset vaihdot ja rynkytykset Devils ja Schneider kestivät, mutta viimeisessä jatkoajan vaihdossaan ajassa 64:43 iski Oilers ja sen ratkaiseva jatkoaika specialisti duo McDavid – Draisaitl. McDavidin upean esityön jälkeen Draisaitl päätti ottelun, jälleen kerran Öljyn hyväksi. Ansaituksi Oilersin voittoa voidaan myös sanoa, mutta Devils oli tänään myös tasaisen hyvä.

Alla NHL.comin sivuilta Draisaitl voittomaali McDavidin ylivoiman jälkeen:

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!