Edmonton Oilers ja St.Louis Blues iskivät yhteen yöllä suomen aikaa NHL:ssä. Offensiivisesti orientoituneet joukkueet, joista erityisesti Oilers on viime aikoina kuitenkin joutunut ajattelemaan totisesti myös puolustuksen kautta, ottivat mittaa toisistaan tänään. Oilers oli peliin valmis, voitettuaan kaksi viimeistä ottelua. Ottelu oli täynnä taitoepeliä, ei niin fyysistä kiekkoilua. Molemmilta löytyy myös fyysisen pelin osaavia pelaajia, mutta tänään nähtiin systeemaattisen tarkkaa puolustuspelaamista. Myös maalivahdit Allen ja Talbot olivat elementissään. Kaksi erää pelattiin maaleitta ja ottelu eteni lähinnä maalivahtien torjuntoina ja molempien joukkueiden taitavimpien pelaajien satunnaisina maalintekoyrityksinä. Tarasenkolla ja McDavidillä oli molemmilla paikkoja, mutta melko heikoista spoteista kahden ensimmäisen erän aikana.

Kolmannessa erässä alkoi räpsyä. Bluesin Tage Thompson iski kauden ensimmäisen maalinsa, mutta Oilers vastasi pian takaisin ja se ei hävinnyt hävitä tätäkään ottelua. Michael Camalleri tasoitti ottelun, mutta Berglund vei yllättäen Bluesin jälleen johtoon. Oilers ei kuitenkaan luovuttanut tänäänkään vaan hyvin organisoidut hyökkäykset alkoivat tuottaa tulosta. Connor McDavid The big man tasoitti ottelun, Lucicin esityöstä ja ottelu näytti etenevän jatkoajalle asti. Toisin kuitenkin kävi. Viimeisellä minuutilla Patrick Maroon ja Nugent-Hopkins järjestivät paikan nuorelle Drake Caggiulalle, joka ei epäonnistunut paikassaan. Mies ratkaisi upeasti Edmontonin kotiyleisön palkiten ottelun ja iski ottelun voittomaalin 3-2. Tämä oli hieno sulka hattuun myös valmentaja Todd McLellanille, jolle ilmaisetvedot povaili yhdessä vaiheessa kautta jo potkujakin. McLellanin kyky sytyttää joukkueensa pelaamaan kesken otteluiden on edelleen kyseenalaistettavissa, mutta tänään oilers valmentaja oli saanut joukkueensa iskuun. Öljy voitti ottelun ansaitusti ja jatkaa pudotuspelipaikan metsästämistä lännessä. Oilersille kolme perättäistä voittoa putkeen, oli ensimmäinen laatuaan koko kaudella.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!