Edmonton Oilersin peli ei toimi eikä kulje. Connor McDavid on pelannut jo parisen viikkoa sairaana ja menettänyt myös painostaan muutamia kiloja ja se alkaa näkyä koko joukkueen raskaassa taipaleessa. Oilersin kirkkain tähti pelaa illasta toiseen, koska rakastaa peliä ja välittää oikeasti joukkueestaan. Hän haluaa ja hamuaa menestystä. Mies haluaa olla maailman paras ja voittaja. Tämä kaikki alkaa kuitenkin näkyä Öljyn pelissä negatiivisessa mielessä. Olisko McDavidin pitänyt levätä ja parantua rauhassa jo jossain välissä? Kenties. Oilers pelasi tänään Buffalossa ja se ei saanut juurikaan mitään merkittävää kenttäpelissä aikaan. Buffalo kesytti Öljyn tähdet ja pelasi hienon puolustuspelin. Robin Lehner koppasi kiekot haltuunsa ja oli jo nollata koko Oilersin, kunnes lopussa hänen zerogamensa vietiin Yohann Auvitun toimesta, joka paikkaa loukkaantuneita Oilers puolustajia. Buffalo oli pelillisesti paljon parempi tänään. O’Reilly ja Eichel ketjuineen pelasivat varmasti ja ottivat tilan pois Öljyn pelaajilta. Mcdavid väläytteli muutamissa vaihdoissa ja Draisaitl tietenkin ohessa, mutta se ei riittänyt. Buffalo pelasi tilannerikkaasti ja otti tilan pois, syöttölinjat katkottiin ja taklaukset osuivat kohdilleen. Öljyllä ei ollut tänäänkään mitään sanansijaa. Josefson, Eichel ja Okpso maalasivat Buffalolle ja se riitti 3-1 voittoon täysin ansaitulla esityksellä. Oilersin päävalmentaja Todd Mclellan otti viime häviön jo omalle vastuulleen ja myös tänään olisi jotain speciaalia pitänyt keksiä, niin vahva oli Buffalo.

Pelaajakauppoihin on Oilersin pakko turvautua. Joukkue on vuodesta toiseen päässyt draftaamaan kärkisijoilla ja nyt olisi aika iskeä. Ilmaisetvedot takaakin sen, että lähiaikoina jonkinlaista pelaajakauppaa on odotettavissa, sillä Oilersin peliin on saatava uutta nostetta. Sen tietää valmennus ja managerijohto ylempänäkin. Milan Lucic on pelannut hyvin, mutta häntäkin on käytetty väärin: Oilersin ylivoimaketjut ovat vaihtuneet niin moneen kertaan kuluvan kauden aikana, että perus NHL-seuraajakin on ihmeissään. Oscar Klefbom ei ole saanut sellaista otetta peliin, mitä tarvitaan. Lucicia on liikuteltu ykkös ja kakkos YV:ssä edestakaisin. Patrick Maroon on pelannut myös hyvin McDavidin rinnalla, mutta yv:llä miehen taidot eivät sittenkään ehkä riitä. Nähtäväksi jää, mitä McLellan tekee ja johtoporras muutenkin. Oilersin fanien turhautuminen kuuluu ja näkyy medioissa ja erinäisillä foorumeilla internetissä. Paine on kova ja muutoksiin on ryhdyttävä. Edmonton Oilersilta odotetaan parempaa ja joukkue oli jopa mestarisuosikki monissa kirjoissa kauteen lähdettäessä. Näin ei kuitenkaan realismin merkeissä tällä hetkellä ole suuntausta. Ennen joulua on siis lupa odottaa jotain suurta, joko valmentajan vaihdosta, tai pelaajakauppoja. Edmonton Oilers on liipaisinherkässä tilassa.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *