KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ykkösessä pelataan lauantaina kolme ottelua. Suurin mielenkiinto kohdistuu Tammisaareen, jossa Ekenäs IF saa kärkiottelussa vastaansa KPV:n.

Kotijoukkue EIF on ollut pelivihjeiden kohteena myös aiemmin. Tasoitusvetojen lisäksi on vihjattu usein toteutuneita under-vetoja, ja samoilla linjoilla ollaan tälläkin kertaa. EIF on pelannut toistaiseksi erinomaisen kauden. Joukkueen hyvä vire kantoi talven cup-otteluista myös liigapeleihin, ja saldona on 12 kierroksen jälkeen vain yksi tappio.

EIF on ollut viime viikkoina paremmassa vireessä kuin kertaakaan koko kaudella. Alkukesällä joukkue hyytyi usein 0-0 sekä 1-1 -tasapeleihin, mutta nyt takana on kolme voittoa neljästä edellisestä ottelusta. Hyvä putki on nostanut joukkueen sarjan kolmospaikalle.

Sarjan kakkosena on EIF:n lauantainen vastus Kokkolasta. KPV:n piti olla kauteen lähdettäessä selkeä mestarisuosikki, mutta toisin on käynyt. Joukkue ei ole vakuuttanut pelillisesti oikein missään vaiheessa.

KPV on saanut kyllä tuloksia, mistä kertoo 7-2-3 -saldo. Mutta samaan aikaan joukkueen maaliero on vain 12-10. Voitot ovat tulleet lähes poikkeuksetta nihkeästi maalin erolla, ja 1-0 FT onkin yleisin tulos KPV:n peleissä.

Ottelu on paperilla yksi koko kauden vähämaalisimmista. Aiempi kohtaaminen päättyi Kokkolassa maalein 0-0, eikä tuossakaan ottelussa luotu maaliodotusta kuin hieman yli yhden maalin verran. Vastakkain ovat sarjan parhaat puolustukset, joten sama tulos ei yllättäisi.

Poimitaan vetoihin erittäin osuva alle 2,5 maalia ilta kertoimella 1,60 (todennäköisyysarvio 69%). Voit hakea otteluun myös alle 2,0 tai 1,5 maalin linjaa, eikä 0-0 -tulosveto ole myöskään huono idea. EIF:n matseissa on nähty tähän asti 1,67 maalia per ottelu ja KPV:n peleissä 1,83 per ottelu.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!