Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Allsvenskanissa pelataan kauden viidettä sarjakierrosta. Maanantai-iltana pelattavasta Elfsborg vs Djurgården -matsista löytyy kelpo peli-idea.

Kotijoukkue Elfsborg on totuttu näkemään Allsvenskanin ylemmässä keskikastissa. Kausi 2017 oli kuitenkin melkoinen katastrofi, sillä Boråsin ylpeys päätyi heikoimpaan sarjasijoitukseensa vuosikausiin.

Talven aikana tehty remontti ei näytä auttaneen, sillä tämä kevät on ollut jatkoa viime kauden tuloksiin. Elfsborg aloitti kauden häviämällä kolme ensimmäistä otteluaan maalierolla 1-4. Joukkue ryhdistäytyi tosin viime viikolla ja kaatoi nousija Brommapojkarnan 0-2. Voittotili on siis saatu avattua, mutta entisen suurseuran alamäki näyttää jatkuvan.

Vierasjoukkue Djurgårdenin tilanne on täysin päinvastainen. Eläintarhan viime kausi oli paras kymmeneen vuoteen, ja joukkue olisi hyvin voinut päätyä myös sarjassa kakkossijalle. Talven aikana Djurgården menetti kulttipelaaja Kim Källströmin sekä tehomies Magnus Erikssonin, mutta kasassa on silti yksi sarjan kärkipään materiaaleista.

Djurgården on aloittanut tämän kauden kokonaisuutena ihan hyvin. Saldona on vasta yksi tappio, joka tuli Allsvenskanin parasta joukkuetta eli AIK:ta vastaan. Viime viikolla DIF jyräsi mestari Malmön täysin pystyyn kotikentällä maalein 3-0. Tämä voitto oli aikamoinen myrskyvaroitus muille Allsvenskanin kärkijoukkueille!

Joukkueiden välinen tasoero on sitä luokkaa, että DIF ansaitsee todella selkeän suosikkiaseman myös vieraskentällä. Elfsborg ei ole lähelläkään viime vuosien statusta, mutta Djurgården kuuluu Allsvenskanin eliittiin. Vierailla on lisäksi yhden lepopäivän etu. Poimitaan vetoihin Betssonilta Djurgården DNB kertoimella 1,79 (todennäköisyysarvio 62%).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!