Valioliigaviikonlopun kohokohta on Manchester Cityn ja Chelsea välinen ottelu. Chelsea hävisi jo kauden aiemman kohtaamisen aivan pystyyn, eikä vieraille ole tästä ottelusta pisteitä luvassa.

Kotijoukkue Manchester City pokkasi sunnuntaina kauden ensimmäisen pokaalinsa. Guardiolan joukot kaatoivat Arsenalin Liigacupin finaalissa 3-0. Torstaina City suoritti saman tempun myös Emirates -stadionilla liigapelissä. Joukkue etenee tällä hetkellä vakuuttavasti niin Mestarien liigassa kuin kotimaan sarjassa.

Vierailija Chelsea on hallitseva mestari, mutta kaukana viime vuoden tasosta. Manageri Antonio Conten lähtölaskenta on alkanut jo jokin aikaa siten, eikä italialaisen odoteta jatkavan Lontoossa ensi syksynä. Viikko sitten Chelsea hävisi Manchester Unitedille 2-1, joka oli kolmas tappio Valioliigassa neljän ottelun sisään.

Bookkerit ovat asetelleet joukkueiden välisen tasoeron kohdalleen perinteisissä vetomuodoissa, joten suunnataan katseet in ja in erikoisvetojen puolelle. Pelaajavedoissa huomioitavaa: Fernandinho lienee yhä sivussa Cityn keskikentältä, mikä tarkoittaa David Silvalle paikkaa avauksessa. Raheem Sterling voi palata hyökkäykseen, mikä pudottaisi todennäköisesti Leroy Sanen penkille.

Chelsean avauskokoonpanosta on varmasti sivussa Tiemoue Bakayoko.

Tekee maalin: Willian 5,20 ()

Chelsean maalinteko näyttää olevan tällä hetkellä joko Hazardin tai Willianin harteilla. Brassitaituri Willian on osunut kolmessa pelissä peräkkäin, mutta miehen kerroin on vasta Chelsean neljänneksi matalin.

Tekee maalin: David Silva 4,50 ()

David Silva on tehnyt maalin molemmissa Arsenal-otteluissa viikon sisään. Fernandinhon poissa ollessa hän jatkaa todennäköisesti avauksessa. Silvan kerroin on vasta Cityn kahdeksanneksi matalin.

Ottaa kortin: Ilkay Gundogan 6,75 ()

Gundogan erottuu selkeästi korttien määrässä Cityn keskikentältä Fernandinhon lisäksi. Hän ei ole saanut keltaista kolmeen otteluun, mutta keräsi sitä ennen kortin kolmessa peräkkäisessä pelissä. Gundogan joutuu varmasti puolustustehtäviin normaalia enemmän, ja hänen kertoimensa on todella korkea muuhun joukkueeseen nähden.

Ottaa kortin: Kante 4,25 ()

Tiemoue Bakayoko on pois Chelsean keskikentän ytimestä, joten Kantella on enemmän töitä harteillaan Cityä vastaan. Kante on ottanut kolme korttia 10 edelliseen otteluun ja sai keltaisen myös viikko sitten United-pelissä.

Kotijoukkueen pallonhallinta: alle 64,5% ()

Lopuksi vielä yksi statistiikkaveto. On hyvin epätodennäköisestä, että Cityn hallinta nousee ottelussa yli 65 prosenttiin. Tällaisiin lukuihin vaaditaan käytännössä Chelsean punainen kortti. Mitä nopeammin City menee johtoon, sen todennäköisemmin hallinta alkaa 5:llä eikä 6:lla. City dominoi totaalisesti myös kauden aiempaa kohtaamista Stamford Bridgellä, eikä hallinta noussut siinäkään ottelussa tälle tasolle.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *