KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan La Liga -kierros päätetään maanantai-iltana Villarrealin ja Athletic Bilbaon kohtaamisella. Ottelussa ei ennakkoon juhlita maaleilla, ja tälle skenaariolle tarjoillaan markkinoilta myös pelikelpoisia kertoimia.

Kotijoukkue Villarreal oli sarjassa viidentenä ennen kuluvan kierroksen alkua. Tämä sijoitus on pitkälti joukkueen tasoa vastaava, sillä neljän kärkeen ei ”keltaisella sukellusveneellä” ole kyllä mitään asiaa. Joukkueen pari viime kierrosta ovat tarjonneet varsin erilaiset lopputulokset: viikko sitten Villarreal hävisi sarjajumbo Malagalle 1-0, mutta tätä ennen se kaatoi Atleticon 2-1 kahdella myöhäisellä maalilla.

Villarreal on ollut erittäin vähämaalinen joukkue viime aikoina. Kuusi edellisestä seitsemästä ottelusta on päättynyt alle 2,5 maalin tulokseen. Ainoa tahra on tuo edellä mainittu Atletico-matsi.

Vierailija Athletic Bilbaon kausi on ollut valtava pettymys. Suurin ongelma on ollut maalinteko, eikä 37-vuotias sotaratsu Aritz Aduriz ole venyttänyt enää verkkoja entiseen malliin. Baskimaan joukkue on ollut tästä johtuen erittäin vähämaalinen; peräti yhdeksän edellisestä kymmenestä ottelusta on alle 2,5 maalin tuloksia. Bilbaon kausi näyttäisi hyytyvän keskikastiin, ja joukkueelta tuskin nähdään mitään supersuorituksia tulevina viikkoina.

Poimitaan ottelusta lapulla todella osuva veto, eli alle 2,5 maalia lta kertoimella 1,71 (todennäköisyysarvio 64%). Kyseessä on kahden vähämaalisen joukkueen kohtaaminen, joiden viimeaikaiset tulokset ovat myös täynnä alle 2,5 -maalin tuloksia. Tämä betsi osuu lähes kaksi kertaa kolmesta, joten 1,71 kerroin palkitsee mukavasti pitkässä juoksussa. Kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *