BetHard euro2016 varmista voittosi

Euro 2016 on täällä, vedot on asetettu, yleisö herää henkiin ja on aloituspotkun aika… Tiivis tunnelma on käsin kosketeltavissa, ja ehkä ajattelit; nyt jännitys laskee, kertoimet pienenevät ja välipalojen hankkiminen onkin nyt se tärkein asia, koska tällä shakkilaudalla on enää kaksi pelinappulaa jäljellä – tylsää! On siis hyvä juttu, että tylsästä vedosta huolimatta BetHard turvaa sinun selustasi. Kaiken varalta kannattaa myös tarkistaa Euro2016 pelivihjeet sivuiltamme. Osumia on tullut aika mukavasti!

Jos mikä tahansa Euro 2016-ottelu päättyy tilanteeseen 0-0, Bethard maksaa asettamasi vedon takaisin JA antaa sinulle lohdutukseksi 10 Ilmaiskierrosta casinolle!

Ohjeet tarjoukselle:

  1. Aseta veto ennen minkä tahansa Euro 2016-ottelun alkua johonkin seuraavista kohteista: Puoliaika/Täysiaika, Tarkka tulos, Milloin tahansa maalin tekevä pelaaja
  2. Jos ottelu päättyy tulokseen 0-0, maksaa BetHard vetosi takaisin 20€ asti
  3. Ja mikä parasta, saat 10 Ilmaiskierrosta pelitilillesi – tylsän tasapelin jälkeen tarvitset hiukan toimintaa, eikö vain?

Pelaa ILMAISEKSI BetHardilla – ohita mainostauot!

On väliaika, 15 minuuttia. Mitä tehdä, mitä tehdä… Tarvitsetko wc-tauon? Onnistuu! Odotatko pizzakuskia? Onnistuu! Loppuuko puhelimestasi akku? Hmm, tämä taitaakin muodostua ongelmaksi! Et nimittäin missään tapauksessa halua ohittaa tilaisuutta saada KIERRÄTYSVAPAITA ILMAISKIERROKSIA tauon aikana – vain BetHardilla.

Euro 2016 on kesän parasta aikaa. Miksi? Koska BetHard lähettää koko kisojen ajan säännöllisesti uutiskirjeitä ja tekstiviestejä. Kierrokset annetaan ilman kierrätysvaatimuksia, eli kaikki kierrokset ja niiden avulla tulleet voitot ovat vain ja ainoastaan sinun omiasi! Pysy tilanteesta ajan tasalla näin:

  • Vastaanota BetHardin uutiskirjeet ja tekstiviestit
  • Lunasta Ilmaiskierroksia pelattavaksi mobiililaitteella/tabletilla tiettyjen otteluiden pelitaukojen aikana
  • Kaikki Ilmaiskierrosten avulla saadut voitot ovat täysin sinun – ilman mitään vaatimuksia

Kuulostaa fantastiselta, eikö totta? Jos haluat osallistua näihin kahteen varmoja voittoja tuovaan tarjoukseen, on vaatimuksena ainoastaan se, että olet tehnyt vähintään 20€ talletuksen BetHardille Euro 2016 aikana.

[flytonic-button text=’HYÖDYNNÄ BETHARD EDUT TÄSTÄ’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/bethard/’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’normal’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

Tuoreet kampanjat ja uutiset

[excerptlist num=4 ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *