Eurojackpot lottoa panokset takaisin takuulla! Kyllä, luit ihan oikein! Tavoittele 50 miljoonan euron lottovoittoa täysin ilman riskiä, mikäli lapullesi ei osu voittoa saat panokset takaisin. Siirry artikkelin lopussa olevasta painikkeesta eurolotto.com sivustolle ja olet oikeutettu saamaan rahat takaisin ensimmäisestä lottolapustasi

Ensimäisellä lapulla rahat takaisin takuu

Mikäli lottolapullesi ei osu voittoa saat rahasi 100% takaisin. Jos esimerkiksi panosta EuroJackpot lottoon pelaamalla 8 riviä, mikäli yhdellekkään riville ei osu voittoa saat sijoittamasi rahan takaisin. Muista kuitenkin, että tarjous koskee vain ensimmäistä tekemääsi lottoa ja seuraavaa arvontaa.

Esimerkiksi jos teet ensin 6 riviä lottoa ja hieman myöhemmin 2 riviä lisää, koskee rahat takaisin takuu vain ensimmäistä 6 rivin lappua.

Säännöt ja ehdot

  • Tämä tarjous on voimassa ensimmäiselle ostolle, seuraaviin EuroLotto.com:in kautta ostettuihin arvontoihin EuroMillions, EuroJackpot, MegaMillions, Powerball, SuperEnalotto tai Lotto 6/49.
  • Rahat takaisin tarjous koskee vain ensimmäisiä ostettuja lottorivejä seuraavaan mahdolliseen arvontaan.
  • Mahdollinen palautus hyvitetään automaattisesti pelaajan pelitilille, heti arvonnan ratkeamisen jälkeen.
  • Arvonnoissa sovelletaan yleisiä EuroLotto -sääntöjä ja -ehtoja.

[flytonic-button text=’PELAA LOTTO ILMAN RISKIÄ!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/eurolotto/’ size=’reg’ icon=’none’ bg_color=’normal’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *