Sharks San Josesta hankki siis trade deadlinellä Buffalon Evander Kanen riveihinsä ja se näkyi heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Osuvasti illan aloituskiekon pudotti ensimmäinen tummaihoinen pelaaja koskaan NHL:ssä: Willie O’Ree, yleisö osoitti seisaaltaan suosiotaan molemmille illan tähdille.

Evander Kane otti roolia heti alusta lähtien. Miehen pelissä ei näkynyt lainkaan juuri lennetty matka Buffalosta, vaan ensimmäisestä vaihdosta lähtien tuttu lento kentällä elementissään Kane taklasi ja luisteli kuin tuulispää. Connor McDavid vei ensimmäisessä erässä hienolla laukauksellaan Öljyn 0-1 johtoon, mutta se jäi avauserän ainoksi osumaksi.

Toisessa erässä Kanen ketju Pavelski keskellä ja Donskoi oikealla jatkoi siitä mihin jäi. Pian olikin kiekko verkossa. Kane ja Ryan järjestivät paikan ja Pavelski sivalsi kiekon verkkoon. Kane saalisti heti ensimmäisessä pelissään pisteen. Justin Braun iski tämän jälkeen 2-1 Haille ja jälleen Kane oli mukana alustamassa maalia. Kotiyleisö piti näkemästään ja Kane vastasi myös Öljyn fyysiseen peliin upeasti. Kiistelty kiekkoilija on ehkä löytänyt vihdoin oikean kodin itselleen, toivottavasti käytös jatkossa vastaa standardeja San Josessa. Timo Meier ja Couture veivät sharksin jo 4-1 johtoon maaleillaan ja peli näytti olevan ohi. Sen verran helposti Sharks vyörytti peliä Oilersin ja Talbotin päätyyn.

Kolmannessa erässä Oilers pääsi vielä maalin makuun, kun Jesse setä puljujärvi kavensi 4-2 ja tuuletti suu auki osumaansa, mutta tämän lähemmäs ei Hait päästänyt Öljyä. Viimeisen maalin tyhjiin iski hienoa kautta pelaava Chris Tierney. Sharksille ja Kanelle ottelu lupaa äärimmäisen hyvää jatkoa ajatellen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!