KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Valioliigan toinen kierros käynnistyy lauantaina kuuden ottelun voimin. Evertonin ja Southamptonin kohtaamisesta löytyy oikein kelvollinen peli-idea.

Kotijoukkue Evertonilta odotetaan selvää parannusta viime kauden esityksiin. Toffees oli hieman yllättäen sarjassa 8. sijalla, mutta eroa oli heikon kauden pelanneeseen Arsenaliin peräti 14 pistettä. Joukkue on uudistunut monin eri tavoin, ja merkittävin muutos on penkin päässä. Evertonia manageroi tällä kaudella Watfordissa ja Hullissa hyvää työtä tehnyt Marco Silva.

Avausottelusta tuli haastava, sillä Everton-toppari Phil Jagielka otti punaisen kortin jo 40. minuutin kohdalla. Joukkue taisteli siitä huolimatta 2-2 tasapelin, kiitos Richarlisonin kahden maalin. Brassihyökkääjä tuli kesällä Watfordista, ja hän on yksi koko Valioliigan parhaista siirroista.

Vierasjoukkue Southampton oli vastapelinä myös avauskierroksella. Saints kohtasi silloin Burnleyn kotonaan, ja lopputuloksena oli vähemmän yllättäen 0-0 -tasuri. Kenttätapahtumat olivat varsin tasaisia, mutta tämä ei ole erityisen positiivinen juttu huomioiden Southamptonin suosikkiaseman markkinoilla.

Saints vahvistui siirtoikkunan viime hetkillä, kun Liverpoolissa pari vuotta penkkiä kuluttanut Danny Ings siirtyi seuraan. Kyseessä voi olla Southamptonin kauden pelastaja, mutta toistaiseksi Ingsin pelivire ei ole vielä kohdallaan.

Everton on rankingissa lähes 10 sijaa Southamptonia korkeamalla. Toffeess on kaikin puolin vahvempi joukkue, ja ansaitsee selvän suosikkiaseman. Peleihin kelpaa erinomaisesti in toppi 2,00 (todennäköisyysarvio 57%).

Everton-stara Richarlison loukkasi aavistuksen itseään avauskierroksella, mutta miehen pitäisi olla täysin pelikuntoinen. Phil Jagielkan pelikielto on lähinnä positiivinen asia joukkueen kannalta.

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!